Text z textboxu1 vo Form2 do RichTextBox vo Form1 – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Text z textboxu1 vo Form2 do RichTextBox vo Form1 – Visual Basic – Fórum – Programujte.comText z textboxu1 vo Form2 do RichTextBox vo Form1 – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dodo_mt0
Newbie
9. 3. 2008   #1
-
0
-

Ahoj som zaciatocnik a chcel by som sa poradit zo skusenejsimi :)

Potreboval by som aby mi prekopirovalo/prenieslo text ktory zadam v textboxoch vo Form2 do RichTextBoxu vo Form1.
Snazim sa urobit txt editor do ktoreho chcem pridat okna (form2,form3....atd.) v ktorych su textboxy do ktorych zadavam hodnoty... a po vyplneni vsetkych textboxov a potvrdeni OK chcem aby sa vyplnene hodnoty preniesli pod seba do RichTextBoxu vo Form1.
Dufam ze ste ma pochpili :)

dodo

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.181.–
dodo
Reklama
Reklama
jkonopasek0
Návštěvník
10. 3. 2008   #2
-
0
-

Řekněme, že RichTextBox ve Form1 se jmenuje RTB1

pak např. při ukončení Formu2 v proceduře Form_Unload
Form1.RTB1.Text = Form1.RTB1.Text & Text1.Text
Form1.RTB1.Text = Form1.RTB1.Text & Text2.Text
a pod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.222.–
dodo_mt0
Newbie
10. 3. 2008   #3
-
0
-

dakujem vyskusam nejako podobne som to zapisoval aj ja ale nepochodil som.... namiesto procedury som pouzil buttno a neslo mi to... :)

dodo

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.32.–
dodo
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
10. 3. 2008   #4
-
0
-

Potreboval by som aby mi prekopirovalo/prenieslo text ktory zadam v textboxoch vo Form2 do RichTextBoxu vo Form1.
Snad to bude zprávnně, nemám te'd možnost to vyzkoušet. (Dej to třeba do tlačítka na formuláři)

Form1.RichTextBox1.text = Form1.RichTextBox1 & Form2.TextBox1.text & Form1.TextBox2.text 'a tak dále

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.41.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Delphi form1 — založil karmuj

Nefunguje Form2.Show() — založil Standa

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý