Piráti ze Silicon Valley (anglicky Pirates of Silicon Valley) je televizní film z roku 1999. Jedná se o hraný dokument podle knihy Fire in the Valley: The Making of The Personal Computer, kterou napsali Paul Freiberger a Michael Swaine. Film popisuje nástup osobních počítačů a rivalitu mezi firmami Apple (výrobce počítačů Apple II a Macintosh sídlící v Cupertinu v Silicon Valley), a Microsoftem (operační systémy MS-DOS a Windows).
Viac na http://cs.wikipedia.org/wiki/Pir%C3%A1ti_ze_Silicon_Valley
Videli ste tento film ?
Sice je uz stari, ale ja som sa o nom dozvedel len minule. Odporucam si ho pozriet ;)
Fórum › Offtopic
Piráti ze Silicon Valley
Mě se líbil opravdu hodně. Nevím, co by z toho měli lidé, kteří se nevěnují IT, ale já jsem si ho užíval. Steve Ballmer před tím, než maličká firmička Microsoft prodal ještě neexistující operační systém DOS gigantu IBM: "Všiml sis? Mají stejně bílé košile, jako my!" :-D
Viděl jsem ho jednou, ale až zase bude čas, kouknu na to znovu :) Je to prima film. Člověk se z toho i dost dozví, jako o historii Apple a Microsoftu, stejně tak v podstatě i o historii počítačů... tak jak to známe dnes.
Super film, nezkoumal jsem, jak moc je pravdivy, ale doufam, ze naprosto :D
btw: dobri umelci kopirujou, ti nejlepsi kradou!
Viděl jsem ho taky jen jednou, ale je to výborně udělané, skvěle zahrané:) Můžu doporučit všem kteří váhají;)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Programátor PHP (Nette/Zend) - Brno — založil Ondrej Malačka
Hledáme PHP vývojáře se znalostí ZEND frameworku — založil ZdenekZicha
Automatické přidávání příspěvků na zeď FB stránky — založil Leinad
Složený SQL dotaz v Zend Frameworku 1.12 — založil Bryant
C# pro zelenace — založil tobel