Zajímalo by mě, které se vám zdá být lepší/které raději používáte. Mě osobně zatím víc vyhovuje gnome.
Fórum › Offtopic
KDE or GNOME
Mn? osobn? nejv?ce zat?m vyhovuje KDE. Ale je to v?echno o osobn?ch sympati?ch, tak?e si pou??vej, co vyhovuje nejv?ce tob?. :ok: :opera:
Já teda donedávna používal KDE ale přišel mi moc takový okeňácký, tak jsem přešel na gnome, pohoda, dokonce i ta knihovna GTK+ mi vyhovuje víc, její licence. Snazší programování apod...
Já jedu na gnome, no ale KDE jsem zatím nezkoušel. Snad časem.
Ja ted momentalne pouzivam Xfce, protoze je to defaultni WM Zenwalku, ale fandim nejvic [url=http://www.pekwm.org]pekwm[/url] :o)
Popravde receno KDE ani Gnome jsem nikdy poradne nezkousel...videl jsem to akorat parkrat na nejakych Live CD, ktery jsem zkousel...
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
my tady máme i linuxačky, to teda čumimlamb napsal:
ráda bych si vystačila
:DD :O :ok: :cigo:
lamb napsal:
To tommassino: Začínám (přešla jsem na Linux cca před půl rokem), ale líbí se mi čím dál tím víc... :DD
tak toto máš stejné jako já, já taky přešel před půl rokem a líbí se mi taky čím dál více
:super:
tommassino napsal:
my tady máme i linuxačky to teda čumim
:DD :O :ok: :cigo:
Znám taky jednu linuxačku - je to ortodoxní konzolistka a když je nucena používat WM, tak jedině fluxbox. Jinak já mám nejradši gnome, KDE jsem chvili používal s Mandrakem, ale gnome na mě prostě působí líp.
ian napsal:
Znám taky jednu linuxařku - je to ortodoxní konzolistka a když je nucena používat WM, tak jedině fluxbox.
Nemohol by si ma s ňou zoznámiť, pozerám, že máme veľa spoločného :D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ubuntu 8.04 s GNOME a pisanie znakov < > $ — založil janik366
Ubuntu Ultimate 1.3 Problém s GNOME — založil dreamer
Kde to najdu? — založil Lukáš
Moderátoři diskuze