Nacitani souborů v matlabu – Matematika – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nacitani souborů v matlabu – Matematika – Fórum – Programujte.comNacitani souborů v matlabu – Matematika – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
11. 3. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, potreboval bych nacist asi 250 souboru do matlabu...vsechny soubory maji format *.txt, kde misto hvezdicky jsou cisla od 1 do 250...nevite nekdo jak to muzu zatomatizovat? a nebo proste jak nacist cely adresar v matlabu? potrebuju s tema souborama v matlabu neco udelat a potom je zase ulozit ve stejnem formatu, tj. poradi.txt nebo nejak tak podobne, proste v ascii...diky moc za radu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.62.–
Reklama
Reklama
Slay0
Duch
7. 9. 2008   #2
-
0
-

hoj
napadla me takova myslenka: coz takhle do nacitani souboru zabudovat, aby se to jmeno souboru menilo - tzn.:

takze nacist soubor:

importdata('jmeno')
nebo
A = importdata('jmeno')

mno a pak:

for t1=1:1:250
jmeno=strcat(sprintf('%07.3f',t1),'.txt')
end

priblizne tak by to mohlo mozna jit
hoj Slay

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.179.205.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

Nacitani souboru v C — založil latis

Nacitani souboru — založil tester

Načítání dat ze souboru — založil GunSpawn

C++ nacitaní z CSV souboru — založil thifferx

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý