Vypsani stringu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vypsani stringu – .NET – Fórum – Programujte.comVypsani stringu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tase0
Stálý člen
12. 3. 2008   #1
-
0
-

Mam prosbu potrebuju udelat, ze kdyz kliknu mysi na button tak se mi nacte
nejaka promena string a pak prejedu mysi do nejakeho neznameho pole treba i
mimo aplikaci, napriklad notepad a KLIKNU tam tak se mi tam vlozi ten retezec.

Mělo by to sloužit jako zkušební spambot.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
12. 3. 2008   #2
-
0
-

To Tase : Do neznámého okna těžko. Ve vlastní aplikaci ti stačí schránka a pár událostí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tase0
Stálý člen
12. 3. 2008   #3
-
0
-

Tak to zkusím teda.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Tase0
Stálý člen
12. 3. 2008   #4
-
0
-

Jen bych potřeboval zjistit, jak se ten string vloží do schránky.Hledal jsem to, ale nic jsem nenašel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
12. 3. 2008   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Tase0
Stálý člen
12. 3. 2008   #6
-
0
-

jj tak sry a velmi díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 98 hostů

Podobná vlákna

ASP.NET: Vypsání hodnoty ze stringu — založil Anonymní uživatel

Vypsání — založil Karel

Vypsání z mysql — založil KOzIčÁk

Vypsani souboru — založil Piwik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý