Co je lepší? Měl jsem teď možnost mít půjčené PDA, a hrozně se mi to zalíbilo. NAšel jsem 2 kandidáty: TyTN a P535 + BT klávesnice. Co je lepší, když bych chtěl občas při cestování zapařit nějákou tu gamesku, možnost pracovat s e-maily, popřípadně nějáký ten filmeček, atd?
Fórum › Chytré telefony, komunikátory a jejich OS
TyTN vs. Asus P535 + BT klavesnice
TyTN 1 nebo 2(Hermes, nebo Kaiser?)
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To je možná škoda, z těch dvou bych šel určitě do TyTna
jj taky.
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
yaqwsx napsal:
Co je lepší? Měl jsem teď možnost mít půjčené PDA, a hrozně se mi to zalíbilo. NAšel jsem 2 kandidáty: TyTN a P535 + BT klávesnice. Co je lepší, když bych chtěl občas při cestování zapařit nějákou tu gamesku, možnost pracovat s e-maily, popřípadně nějáký ten filmeček, atd?
TyTN má můj šéf, nějakou dobu jsem si s ním hrál, ale moc mě nenadchnul. TyTN II by mohl být lepší, ale v zásadě všechny Windows Mobile zařízení jsou nic moc. Ale na mě nedávej, já jsem rozežranej z používání iPhone, to je trochu jiná liga. Zanedlouho bude k dispozici verze s GPS a pak už bude iPhone umět "všechno", tak bych zvolil ho. Určitě neuděláš chybu.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté
Podobná vlákna
ASUS P535 s GPS navigací — založil plasmo
Asus m51Va — založil jadus.
Bridge na ASUS WL-520GC — založil koudis
Prodám Notebook(ASUS) — založil Curo
Instalace XP - Asus eee — založil Andriel