Problem pri presmerovani ? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem pri presmerovani ? – PHP – Fórum – Programujte.comProblem pri presmerovani ? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Marty_SVK0
Návštěvník
12. 3. 2008   #1
-
0
-

tuto chybu mi ukazuje :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/funnyportal.sk/htdocs/data/topweb.php:11) in /var/www/virtual/funnyportal.sk/htdocs/login.php on line 49


Mohli by ste mi vysvetlit co znamena ta chyba ?
na tom riadku sa nachadza :
header ("location: http://". $_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']);

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.244.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Reklama
Reklama
Santas0
Věrný člen
12. 3. 2008   #2
-
0
-

skus

header('Location: bla');

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
12. 3. 2008   #3
-
0
-

To Marty_SVK :

protože před header odesíláš nějaký výstup...před header nesmí být echo, print atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
ench0
Stálý člen
12. 3. 2008   #4
-
0
-

Někdy se tato chyba stává i když "neodesíláš" před header() žádný výstup. Jedná se konkrétně o to, že soubor je uložen v kodování UTF-8 s příznakem BOM . Na začátku souboru jsou potom nějaká binární data, které php považuje za výstup a proto hlásívá error...
Dělalo mi to v dreamweaveru... (stačilo to uložit bez toho "BOM" nebo otevřít v nějakém "jednodušším" editoru a tam ty data na začátku odmazat :-) )

Paja2 napsal:
To Marty_SVK :

protože před header odesíláš nějaký výstup...před header nesmí být echo, print atd.


- ještě bych to doplnil - nesmí být před <?php žádná mezera ani nic jiného

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.205.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Marty_SVK0
Návštěvník
13. 3. 2008   #5
-
0
-

nic nepomohlo skrip vyzera asi takto

if ($riadok) {

session_name('nazov');
session_start();
$_SESSION['meno'] = $riadok['username'];
$_SESSION['id'] = $riadok['user_id'];

ob_end_clean();

header ('location: http://'. $_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF']);
}
else {
echo 'Nebolo zadané správne meno alebo heslo.';
}
mysql_close();

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.244.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
13. 3. 2008   #6
-
0
-

To Marty_SVK : zkust dát session_start(); před if

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
Marty_SVK0
Návštěvník
13. 3. 2008   #7
-
0
-

nepomohlo a ani ked som ho odstranil
stalo sa to ked mi web premiestnili na novy server na starom to slapalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.244.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Santas0
Věrný člen
13. 3. 2008   #8
-
0
-

daj Location namiesto location
ja mam

Header('Location: admin.php');
v polke kodu a vklude slape

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Marty_SVK0
Návštěvník
13. 3. 2008   #9
-
0
-

ani to uz fakt neviem v com to moze byt

a v akom editore by mi zobrazilo ten "BOM" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.244.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Marty_SVK0
Návštěvník
13. 3. 2008   #10
-
0
-

zistil som ze mi to ukazuje aj pri takomto skripte

<?


?>

<? Header('Location: index.php');
?>


ked odstranim tie zbytocne riadky tak to prestane

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.244.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
greppi0
Stálý člen
13. 3. 2008   #11
-
0
-

Notepad++ napriklad ... a ked ukladas nieco v UTF-8, urcite daj prec BOM, nebude ti tam chybat, a moze sa stat ze neskor by sa mohli vyskytnut s tym zase problemy, ...
ja to vzdy davam bez BOM ...

a co sa tyka tej chyby, na 100 % mas nejaky znak pred Location. Skus sa este popozerat ci tam nemas medzeru pred <?php ?> alebo ci neinkludujes ten subor niekde ci co ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.84.–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
greppi0
Stálý člen
13. 3. 2008   #12
-
0
-

zistil som ze mi to ukazuje aj pri takomto skripte

<?




?>



<? Header('Location: index.php');

?>



no sak o tom hovorime, ze tie 3 prazdne riadky (presnejsie riadky 6,7 a 8) tam nemozu byt, ... ziadny pradzny riadok tam nemoze byt, ani medzera, ani znak, proste ziadny vystup ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.84.–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Marty_SVK0
Návštěvník
15. 3. 2008   #13
-
0
-

nakoniec som to vyriesil prerobenim kodu pretoze v tom starom som pred headrom este nacitaval subor cez include v ktorom boli funkcie echo() a tie to sposobili

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.244.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Podobná vlákna

Problém pri spuštaní — založil DeniLeet

Problém při hledání. — založil blablabla

Problém při kompilaci — založil oxidián

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý