Pohybování s formulářem bez titulku - VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pohybování s formulářem bez titulku - VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.comPohybování s formulářem bez titulku - VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 3. 2008   #1
-
0
-

Ahoj

Mašel jsem tenhle kód:



Private Declare Function SendMessage Lib "User32" Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Declare Sub ReleaseCapture Lib "User32" ()

Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
ReleaseCapture
SendMessage Form1.hWnd, 161, 2, 0
End Sub



Používám MS Visual Studio 2008 Professional. Kam to mám zapsat???

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
DeaLer+2
Hero
13. 3. 2008   #2
-
0
-

To Standa : Do kódu tvojí aplikace. Nebo do poznámkovýho bloku a později se k němu vrať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 3. 2008   #3
-
0
-

Tak to vím taky žš do aplikace. Ale kam přesně. Když dvakrát kliknu na formulář, otevře se kód, a když to tam zadám, nahlásí to asi 100000000000000 chyb.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 3. 2008   #4
-
0
-

Do jaké části, nebo tak

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
DeaLer+2
Hero
13. 3. 2008   #5
-
0
-

To Standa : Víš co znamenaj první dva řádky? Víš, co znamenaj ty další čtyři řádky? Jestli ne, tak jsou další slova zbytečný. Zkus si pozorně přečíst ty chyby.

BTW: používat k tomuhle WinAPI není zrovna dobrej nápad

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 3. 2008   #6
-
0
-

Ten kód jsem našel tady (programujte.com) v sekci Visual Basic. Jestli znáš nějaký jiný pošli ho pls..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
13. 3. 2008   #7
-
0
-

PLS poraďte prosím

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
DeaLer+2
Hero
13. 3. 2008   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Net bez Net? — založil MZetko

Pohybování se po předmětu — založil dragon124

Ikona v titulku okna. — založil iridium

C# načtení titulků typu sub — založil hráč

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý