Zalamovanie textu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zalamovanie textu – .NET – Fórum – Programujte.comZalamovanie textu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

dodo_mt0
Newbie
13. 3. 2008   #1
-
0
-

Ahoj

moja otazka znie.. Mam okno form1 a form2 v ktorom mam textboxy... ktoroe ked naplnim hodnotami a potvrdim tlacitkom OK tak chcem aby sa tie hodnoty zapisali do Form1 richtext boxu tam kde stojim v dokumente s kurzorom... pouzil som funkciu vbCrLf ale ta mi moje udaje vzdy napise na zaciatok richetextboxu... aku funkciu mam pouzit aby mi moje hodnoty zapisalo tam kde chcem?

Form1.rtb1.Text = "CYCL DEF 207 VRTANI ZAVITU GS NOVE ~" & vbCrLf

Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & "Q200=" & Me.tb1.Text & " ; BEZPEC. VZDIALENOST ~" & vbCrLf
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & "Q201=" & Me.tb2.Text & " ; HLBKA ZAVITU ~" & vbCrLf
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & "Q239=" & Me.tb3.Text & " ; STUPANIE ZAVITU ~" & vbCrLf
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & "Q203=" & Me.tb4.Text & " ; SURADNICA POVRCHU ~" & vbCrLf
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & "Q204=" & Me.tb5.Text & " ; 2. BEZPEC. VZDIALENOST ~" & vbCrLf


dakujem

## Prosim upravte nazov na "Zalamovanie textu"

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.160.–
dodo
dodo_mt0
Newbie
13. 3. 2008   #2
-
0
-

Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & "CYCL DEF 207 VRTANI ZAVITU GS NOVE ~"

Form1.rtb1.Select(1, 0)
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & vbCrLf & "Q200=" & Me.tb1.Text & " ; BEZPEC. VZDIALENOST ~"
Form1.rtb1.Select(1, 0)
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & vbCrLf & "Q201=" & Me.tb2.Text & " ; HLBKA ZAVITU ~"
Form1.rtb1.Select(1, 0)
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & vbCrLf & "Q239=" & Me.tb3.Text & " ; STUPANIE ZAVITU ~"
Form1.rtb1.Select(1, 0)
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & vbCrLf & "Q203=" & Me.tb4.Text & " ; SURADNICA POVRCHU ~"
Form1.rtb1.Select(1, 0)
Form1.rtb1.Text = Form1.rtb1.Text & vbCrLf & "Q204=" & Me.tb5.Text & " ; 2. BEZPEC. VZDIALENOST ~"


Tak uz som na to prisiel... :smile14: pardon ale mozno niekomu pomoze

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.160.–
dodo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Vyrezanie textu s textu... — založil kotlas6667

Analyza textu — založil Mikas

Přeuspořádání textu — založil Ondra_AS

Opakování textu — založil Vladimír Uher

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý