Vytvoření labelu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytvoření labelu – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVytvoření labelu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
CZ_Paja0
Duch
13. 3. 2008   #1
-
0
-

No podle nadpisu to zní jednoduše, ale takový začátečník zase nejsem ;) . Jde mi o to, jak vytvořit label přímo pomocí kódu. Představuji si to tak, že klepnu na jedno ze tří tlačítek a to mi vykreslí na formu další rozložení mého programu. Klepnu na další a GUI se překreslí, takže vlastně to není pouze pro label, ale pro všechny ovládací prvky. Zkoušel jsem nejrůznější

Dim popisek As Label
a potom jsem mu přímo psal vlastnosti, ale neustále to házelo chyby. Neví někdo? Hledal jsem na MSDN, ale nějak jsem se tam nevyznal (na těch stránkách).

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.39.–
Život je jako bonboňiéra: nikdy nevíš co ochutnáš. - Forrest Gump
Reklama
Reklama
cvajniga0
Newbie
13. 3. 2008   #2
-
0
-

No, když neumíš dynamickej label, tak to jsem opravdovej začátečník...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.73.–
maty0
Návštěvník
13. 3. 2008   #3
-
0
-

Form1.Controls.Add "VB.Label", "newCtrlName", Form1

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.57.–
1 nebo 0 toť otázka
CZ_Paja0
Duch
13. 3. 2008   #4
-
0
-

To maty : Díky, přesně tohle jsem potřeboval a nemohl jsem to nikde najít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.39.–
Život je jako bonboňiéra: nikdy nevíš co ochutnáš. - Forrest Gump
Tase0
Stálý člen
19. 3. 2008   #5
-
0
-

:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Obrazek v labelu — založil Jakub

C+ doplnění do labelu — založil Krpik

Vlastnosti Labelu — založil irenic1987

C# vytváření nových labelů — založil Tomas491

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý