Záznam obrazovky – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Záznam obrazovky – Visual Basic – Fórum – Programujte.comZáznam obrazovky – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

ospaly.stanislav0
Návštěvník
13. 3. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.

Tady na programujte.com, jsem začal dělat tutorial: http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2007012305-printscreen-jak-udelat-screenshot

První část - deklarace je ok. Druhá část:



Private Sub cmdActWin_Click()
Me.WindowState = vbMinimized
Me.Hide

Pause txtPause
Clipboard.Clear
Call keybd_event(VK_SNAPSHOT, 1, 0, 0)

DoEvents

Picture1.Picture = Clipboard.GetData()

Me.Show
Me.WindowState = vbNormal
cmdSave.Enabled = True
End Sub

Private Sub cmdClear_Click()
'vyčistí PictureBox
Set Picture1.Picture = Nothing
cmdSave.Enabled = False
End Sub

Private Sub cmdSave_Click()
'dialog pro uložení obrázku
On Error GoTo Error
With CD1
.DialogTitle = "Uložit obrázek..."
.FileName = "screenshot"
.Filter = "Bitmap (*.bmp)|*.bmp"
.CancelError = True
.Flags = &H2
.ShowSave
If .FileName = "" Then GoTo Error
'uloží obrázek jako Bitmapu
SavePicture Picture1.Picture, .FileName
End With

Error:
msgbox "chyba"
End Sub

Sub Pause(interval)
'prodleva před snímáním obrázku
Current = Timer
Do While Timer - Current < Val(interval)
DoEvents
Loop
End Sub


mi háže hromadu chyb.
Je to asi proto, že mám Visual Stdio 2008 Professional. Mohl by se na to prosím někdo mrknout???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
ospaly.stanislav0
Návštěvník
13. 3. 2008   #2
-
0
-

Je to hodně naléhavé.......................... Tak prosím, snad se nějaký dobrý člověk najde...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
DeaLer+2
Hero
13. 3. 2008   #3
-
0
-

To ospaly.stanislav : Ano, je to tím, že máš Visual Studio 2008. Tohle je klasickej Visual Basic a ten tam nerozběháš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
ospaly.stanislav0
Návštěvník
13. 3. 2008   #4
-
0
-

a tak jak to mám vyřešit???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
ospaly.stanislav0
Návštěvník
13. 3. 2008   #5
-
0
-

Neznáš nějaký link na takovýhle návody pro VB.NET ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
DeaLer+2
Hero
13. 3. 2008   #6
-
0
-

To ospaly.stanislav : Jistě, že znám (stačí google), ale je ti to k ničemu, pač nemáš ani základy angličtiny.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
ospaly.stanislav0
Návštěvník
13. 3. 2008   #7
-
0
-

no, právě. Na google jsem se díval, ale tam jsou jenom kurzy, seriály,...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Santas0
Věrný člen
13. 3. 2008   #8
-
0
-

myslis, ze nikto predtym nerobil to co ty?
a bolo by fajn si nastudovat aspon zaklady angliny, bez toho sa nezaobides

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
ospaly.stanislav0
Návštěvník
13. 3. 2008   #9
-
0
-

Základy mám, ale jenom základy.

A ještě jeden problémek:

Chci, aby se po stisknutí tlačítka btn1 začal v počítači hledat soubor, jehož název bude zapsán v TextBox1
Uživatel zapíše do TextBox1 název souboru který chcec najít, a stiskně tlačítko.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
ospaly.stanislav0
Návštěvník
13. 3. 2008   #10
-
0
-

... a výsledek se zapsal do ListBoxu ( name: box01 )

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Smazání obrazovky — založil Tadeáš Brzák

Nahrávání obrazovky — založil Rybas

Smazaní obrazovky — založil sharp

Rozlišení obrazovky — založil Pebble

Minutový záznam — založil Matěj Andrle

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý