Cus, ja chodim do PC Grafiky na jedne skole. Je tam jeden silnejsi komp (oproti ostatnim) ma nak 2.3 Gb CPU, 2 GB RAM .. atd .
Je tam program Flash CS3a nekdy se stne že když ho otevřu, nebo nějaky uložený projekt, tak se komp normalne restartuje jako kdybste zmackli dole tlacitko natvrdo. Cim to muze byt ?
Fórum › Software
Restart z niceho nic
Nie, ale mozu byt nejake sektory zle a mozno ma ten program co spustas divne urobenu obsluhu pamate a akurat naraza na tie chybne sektory a doska/system moze preventivne restartovat pocitac.Bengo napsal:
Spravcovi site ? Ramky ? to jako ze pada elektrina nebo co ?
Co tak sa nehrat na chytreho, ale zapojit sa? ;) Bengo urobil dobre, ze o tom napisal. Nesnazi sa to opravit, nie je to v jeho kompetencii, ale chce vediet kde je problem. Vies, takto sa ludia ucia.Santas napsal:
co tak to oznamit spravcovi siete?
Presne, asi to bude RAM, mne keď odišli RAMky tak sa mi PC reštartoval niekedy pri štarte ak sa napr. spúštali niektoré aplikácie, ak som i ch nespustil, tak išlo v poho a napr. som zapol internet a pc sa restartol, ale keď som napr. spustil cs, tak to šlo :) Takže to asi bude RAM.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
Divný problém s češtinou (nic se neozobrazí - NIC)... — založil wokena
Restart PC — založil Kolcek
Restart pc — založil xp
4 € zárobok za nič — založil Xmanik
Moderátoři diskuze