Zachytenie kopírovania dat v ProgressBare – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zachytenie kopírovania dat v ProgressBare – .NET – Fórum – Programujte.comZachytenie kopírovania dat v ProgressBare – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
15. 3. 2008   #1
-
0
-

Neviete niekto zachytit kopírovania dat v ProgressBare ?

Za radu ďakujem
Alebo dajte link kde sa to dá naučiť

A neviem či som sa trafil do názvu vlákna ked tak tak to prosím potom opravte ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.89.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
15. 3. 2008   #2
-
0
-

ProgressBar niečo kopiruje ? On len informuje o stave.
"Zachytiť kopírovanie", čo to znamená, pod tym si viem predstaviť veľmi veľa veci alebo žiadnu. Buď konkrétny.

do vlakna si sa najskor trafil aj keď si neuviedol jazyk, čo je tiež dosť podstatná informácia. V dnešnej dobe už to chce uviesť aj či sa jedna o winForms alebo WPF.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
zonda0
Stálý člen
15. 3. 2008   #3
-
0
-

má to byťako inak ako v C# . No chcel by som aby má ProgressBar informovať o tom ako sa kopíruje neaký súbor . A jednása o winForms .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.89.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
DeaLer+2
Hero
15. 3. 2008   #4
-
0
-

To zonda : Chceš znát stav jednoho každého souboru (část soubru = progressbar + 1) nebo stav více souborů (soubor = progresbar + 1)? Ale proč vůbec píšu, tys to za tu dobu určitě našel na netu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
zonda0
Stálý člen
16. 3. 2008   #5
-
0
-

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)

{
progressBar1.Maximum = 600000;

}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
int value;

for (value = 0; value != 600000; value++)
{
progressBar1.Value += 1;
}

}


toto viem urobyť ale neviem žeby to robylo pri súbore . PLs napíš to aj stým súborom čo budeš chceť kopírovať !to je jedno aký ja chcem iba príklad !

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.89.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
DeaLer+2
Hero
16. 3. 2008   #6
-
0
-

To zonda : Je to úplně stejný, jako ten tvůj příklad. Jen musíš znát počet souborů, příp. si soubor rozdělit části, podle kterých budeš přičítat hodnotu progressbaru. Následující kód najdeš na MSDN hned u informací o ProgressBaru (to jsi určitě nehledal, co?).

private void CopyWithProgress(string[] filenames)

{
// Display the ProgressBar control.
pBar1.Visible = true;
// Set Minimum to 1 to represent the first file being copied.
pBar1.Minimum = 1;
// Set Maximum to the total number of files to copy.
pBar1.Maximum = filenames.Length;
// Set the initial value of the ProgressBar.
pBar1.Value = 1;
// Set the Step property to a value of 1 to represent each file being copied.
pBar1.Step = 1;

// Loop through all files to copy.
for (int x = 1; x <= filenames.Length; x++)
{
// Copy the file and increment the ProgressBar if successful.
if(CopyFile(filenames[x-1]) == true)
{
// Perform the increment on the ProgressBar.
pBar1.PerformStep();
}
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
zonda0
Stálý člen
16. 3. 2008   #7
-
0
-

Dík !
A ešte ja viem že máš rad ang. ale nemohol by si toto dať do slo. alebo cz. iba tie komentáre . PLS . Tomu hore trochu chápem y toho čo tam píšeš stý ako sa to rýchlo ma pohzbovať ale toto neviem celkom čo znamená .PLS.

// Loop through all files to copy.

for (int x = 1; x <= filenames.Length; x++)
{
// Copy the file and increment the ProgressBar if successful.
if(CopyFile(filenames[x-1]) == true)
{
// Perform the increment on the ProgressBar.
pBar1.PerformStep();
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.89.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
DeaLer+2
Hero
16. 3. 2008   #8
-
0
-

// cyklus projde všechny kopírovaný soubory 

for (int x = 1; x <= filenames.Length; x++)
{
// zkopíruje soubor (pokud to proběhne úspěšně, tak zvýší hodnotu progressBaru) - CopyFile je nějaká jejich metoda
if(CopyFile(filenames[x-1]) == true)
{
// zvýší hodnotu progressBaru o hodnotu vlastnosti Step
pBar1.PerformStep();
}
}

Víc k tomu psát nebudu, to už hraničí s výukou základu jazyka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #9
-
0
-

:D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Podobná vlákna

Zachytenie príkazu — založil zonda

[C#] WebCamera zachytenie pohybu — založil p-r-e-d-a-t-o-r

Zákaz kopírovania aplikácie — založil delphak

Stoj.dat + 20 = bezi.dat — založil Leopik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý