[DB] - špatný insert sql dotaz – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

[DB] - špatný insert sql dotaz – PHP – Fórum – Programujte.com[DB] - špatný insert sql dotaz – PHP – Fórum – Programujte.com

 

ondy130
Duch
16. 3. 2008   #1
-
0
-

ahoj, mám problém mám určitej php skript pro import údajů do databáze ale píše mi to tuhle chybu:



You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '

pomůžete mi prosím někdo?
skript:


<?php
include ('config_mysql.php');
mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD) or die("Nelze se připojit k MySQL: " . mysql_error());
mysql_select_db(SQL_DBNAME) or die("Nelze vybrat databázi: ". mysql_error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t1_jmeno, t1_prezdivka, t1_uc, t1_tituly, t1_dalsipopis1, t1_dalsipopis2, t1_dalsipopis3, t1_dalsipopis4, t1_oc, t1_pohlavi, t1_vek, t1_pbz, t1_vyska, t1_oci, t1_rychlost, t1_vaha, t1_vlasy, t1_vytrvalost, t1_narozeni, t1_extrreakce1, t1_extrreakce2) VALUES ('$t1_jmeno', '$t1_prezdivka', '$t1_uc', '$t1_tituly', '$t1_dalsipopis1', '$t1_dalsipopis2', '$t1_dalsipopis3', '$t1_dalsipopis4', '$t1_oc', '$t1_pohlavi', '$t1_vek', '$t1_pbz', '$t1_vyska', '$t1_oci', '$t1_rychlost', '$t1_vaha', '$t1_vlasy', '$t1_vytrvalost', '$t1_narozeni', '$t1_extrreakce1', '$t1_extrreakce2')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t2_talent1, t2_vysvetlivka1, t2_talent2, t2_vysvetlivka2, t2_talent3, t2_vysvetlivka3, t2_talent4, t2_vysvetlivka4, t2_talent5, t2_vysvetlivka5, t2_talent6, t2_vysvetlivka6) VALUES ('$t2_talent1', '$t2_vysvetlivka1', '$t2_talent2', '$t2_vysvetlivka2', '$t2_talent3', '$t2_vysvetlivka3', '$t2_talent4', '$t2_vysvetlivka4', '$t2_talent5', '$t2_vysvetlivka5', '$t2_talent6', '$t2_vysvetlivka6')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t3_hodnota1, t3_vzkned1, t3_hodnota2 ,t3_vzkned2 ,t3_hodnota3 ,t3_vzkned3 ,t3_hodnota4 ,t3_vzkned4 ,t3_hodnota5 ,t3_vzkned5 ,t3_hodnota6 ,t3_vzkned6 ,t3_hodnota7 ,t3_vzkned7 ,t3_hodnota8 ,t3_vzkned8 ,t3_lehkezatizeni1 ,t3_lehkezatizeni2 ,t3_strednizatizeni1 ,t3_strednizatizeni2 ,t3_maxzatizeni1 ,t3_maxzatizeni2 ,t3_okamzitasila1 ,t3_okamzitasila2 ,t3_nemoci1 ,t3_nemoci2 ,t3_toxiny1 ,t3_toxiny2 ,t3_extrteploty1 ,t3_extrteploty2 ,t3_reakcestejne1 ,t3_reakcestejne2 ,t3_reakceopacne1 ,t3_reakceopacne2) VALUES ('$t3_hodnota1', '$t3_vzkned1', '$t3_hodnota2', '$t3_vzkned2', '$t3_hodnota3', '$t3_vzkned3', '$t3_hodnota4', '$t3_vzkned4', '$t3_hodnota5', '$t3_vzkned5', '$t3_hodnota6', '$t3_vzkned6', '$t3_hodnota7', '$t3_vzkned7', '$t3_hodnota8', '$t3_vzkned8', '$t3_lehkezatizeni1', '$t3_lehkezatizeni2', '$t3_strednizatizeni1', '$t3_strednizatizeni2', '$t3_maxzatizeni1', '$t3_maxzatizeni2', '$t3_okamzitasila1', '$t3_okamzitasila2', '$t3_nemoci1', '$t3_nemoci2', '$t3_toxiny1', '$t3_toxiny2', '$t3_extrteploty1', '$t3_extrteploty2', '$t3_reakcestejne1', '$t3_reakcestejne2', '$t3_reakceopacne1', '$t3_reakceopacne2')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t4_hvezdicky2, t4_hvezdicky3, t4_hvezdicky4, t4_hvezdicky5, t4_hvezdicky6, t4_hvezdicky7, t4_hvezdicky8, t4_hvezdicky9, t4_hvezdicky10, t4_bonusuc1, t4_bonusuc2, t4_bonusuc3, t4_bonusuc4, t4_bonusuc5, t4_bonusuc6, t4_bonusuc7, t4_bonusuc8, t4_bonusuc9, t4_bonusuc10, t4_zaklad1, t4_zaklad2, t4_zaklad3, t4_zaklad4, t4_zaklad5, t4_zaklad6, t4_zaklad7, t4_zaklad8, t4_zaklad9, t4_zaklad10, t4_vzknedok1, t4_vzknedok2, t4_vzknedok3, t4_vzknedok4, t4_vzknedok5, t4_vzknedok6, t4_vzknedok7, t4_vzknedok8, t4_vzknedok9, t4_vzknedok10) VALUES ('$t4_hvezdicky2', '$t4_hvezdicky3', '$t4_hvezdicky4', '$t4_hvezdicky5', '$t4_hvezdicky6', '$t4_hvezdicky7', '$t4_hvezdicky8', '$t4_hvezdicky9', '$t4_hvezdicky10', '$t4_bonusuc1', '$t4_bonusuc2', '$t4_bonusuc3', '$t4_bonusuc4', '$t4_bonusuc5', '$t4_bonusuc6', '$t4_bonusuc7', '$t4_bonusuc8', '$t4_bonusuc9', '$t4_bonusuc10', '$t4_zaklad1', '$t4_zaklad2', '$t4_zaklad3', '$t4_zaklad4', '$t4_zaklad5', '$t4_zaklad6', '$t4_zaklad7', '$t4_zaklad8', '$t4_zaklad9', '$t4_zaklad10', '$t4_vzknedok1', '$t4_vzknedok2', '$t4_vzknedok3', '$t4_vzknedok4', '$t4_vzknedok5', '$t4_vzknedok6', '$t4_vzknedok7', '$t4_vzknedok8', '$t4_vzknedok9', '$t4_vzknedok10')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t5_maxob1, t5_maxob2, t5_maxob3, t5_maxob4, t5_maxob5, t5_maxob6, t5_maxob7, t5_soucasneob1, t5_soucasneob2, t5_soucasneob3, t5_soucasneob4, t5_soucasneob5, t5_soucasneob6, t5_soucasneob7, t5_krvavezraneni1, t5_krvavezraneni2, t5_krvavezraneni3, t5_krvavezraneni4, t5_krvavezraneni5, t5_stinovezraneni, t5_dalsizranene) VALUES ('$t5_maxob1', '$t5_maxob2', '$t5_maxob3', '$t5_maxob4', '$t5_maxob5', '$t5_maxob6', '$t5_maxob7', '$t5_soucasneob1', '$t5_soucasneob2', '$t5_soucasneob3', '$t5_soucasneob4', '$t5_soucasneob5', '$t5_soucasneob6', '$t5_soucasneob7', '$t5_krvavezraneni1', '$t5_krvavezraneni2', '$t5_krvavezraneni3', '$t5_krvavezraneni4', '$t5_krvavezraneni5', '$t5_stinovezraneni', '$t5_dalsizranene')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t6_pocdb1, t6_pocdb2, t6_pocdb3, t6_pocdb4, t6_pocdb5, t6_pocdb6, t6_pocdb7, t6_pocdb8, t6_pocdb9, t6_pocdb10, t6_pocdb11, t6_pocdb12, t6_pocdb13, t6_pocdb14, t6_pocdb15, t6_pocdb16, t6_pocdb17, t6_pocdb18, t6_pocdb19, t6_pocdb20, t6_pocdb21, t6_pocdb22, t6_pocdb23, t6_pocdb24, t6_pocdb25, t6_pocdb26, t6_pocdb27, t6_pocdb28, t6_pocdb29, t6_pocdb30, t6_natrendb1, t6_natrendb2, t6_natrendb3, t6_natrendb4, t6_natrendb5, t6_natrendb6, t6_natrendb7, t6_natrendb8, t6_natrendb9, t6_natrendb10, t6_natrendb11, t6_natrendb12, t6_natrendb13, t6_natrendb14, t6_natrendb15, t6_natrendb16, t6_natrendb17, t6_natrendb18, t6_natrendb19, t6_natrendb20, t6_natrendb21, t6_natrendb22, t6_natrendb23, t6_natrendb24, t6_natrendb25, t6_natrendb26, t6_natrendb27, t6_natrendb28, t6_natrendb29, t6_natrendb30, t6_bonus1, t6_bonus2, t6_bonus3, t6_bonus4, t6_bonus5, t6_bonus6, t6_bonus7, t6_bonus8, t6_bonus9, t6_bonus10, t6_bonus11, t6_bonus12, t6_bonus13, t6_bonus14, t6_bonus15, t6_bonus16, t6_bonus17, t6_bonus18, t6_bonus19, t6_bonus20, t6_bonus21, t6_bonus22, t6_bonus23, t6_bonus24, t6_bonus25, t6_bonus26, t6_bonus27, t6_bonus28, t6_bonus29, t6_bonus30) VALUES ('$t6_pocdb1', '$t6_pocdb2', '$t6_pocdb3', '$t6_pocdb4', '$t6_pocdb5', '$t6_pocdb6', '$t6_pocdb7', '$t6_pocdb8', '$t6_pocdb9', '$t6_pocdb10', '$t6_pocdb11', '$t6_pocdb12', '$t6_pocdb13', '$t6_pocdb14', '$t6_pocdb15', '$t6_pocdb16', '$t6_pocdb17', '$t6_pocdb18', '$t6_pocdb19', '$t6_pocdb20', '$t6_pocdb21', '$t6_pocdb22', '$t6_pocdb23', '$t6_pocdb24', '$t6_pocdb25', '$t6_pocdb26', '$t6_pocdb27', '$t6_pocdb28', '$t6_pocdb29', '$t6_pocdb30', '$t6_natrendb1', '$t6_natrendb2', '$t6_natrendb3', '$t6_natrendb4', '$t6_natrendb5', '$t6_natrendb6', '$t6_natrendb7', '$t6_natrendb8', '$t6_natrendb9', '$t6_natrendb10', '$t6_natrendb11', '$t6_natrendb12', '$t6_natrendb13', '$t6_natrendb14', '$t6_natrendb15', '$t6_natrendb16', '$t6_natrendb17', '$t6_natrendb18', '$t6_natrendb19', '$t6_natrendb20', '$t6_natrendb21', '$t6_natrendb22', '$t6_natrendb23', '$t6_natrendb24', '$t6_natrendb25', '$t6_natrendb26', $t6_natrendb27', '$t6_natrendb28', '$t6_natrendb29', '$t6_natrendb30', '$t6_bonus1', '$t6_bonus2', '$t6_bonus3', '$t6_bonus4', '$t6_bonus5', '$t6_bonus6', '$t6_bonus7', '$t6_bonus8', '$t6_bonus9', '$t6_bonus10', '$t6_bonus11', '$t6_bonus12', '$t6_bonus13', '$t6_bonus14', '$t6_bonus15', '$t6_bonus16', '$t6_bonus17', '$t6_bonus18', '$t6_bonus19', '$t6_bonus20', '$t6_bonus21', '$t6_bonus22', '$t6_bonus23', '$t6_bonus24', '$t6_bonus25', '$t6_bonus26', '$t6_bonus27', '$t6_bonus28', '$t6_bonus29', '$t6_bonus30')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t7_pocdb1, t7_pocdb2, t7_pocdb3, t7_pocdb4, t7_pocdb5, t7_pocdb6, t7_pocdb7, t7_pocdb8, t7_pocdb9, t7_pocdb10, t7_pocdb11, t7_pocdb12, t7_pocdb13, t7_pocdb14, t7_pocdb15, t7_pocdb16, t7_pocdb17, t7_pocdb18, t7_natrendb1, t7_natrendb2, t7_natrendb3, t7_natrendb4, t7_natrendb5, t7_natrendb6, t7_natrendb7, t7_natrendb8, t7_natrendb9, t7_natrendb10, t7_natrendb11, t7_natrendb12, t7_natrendb13, t7_natrendb14, t7_natrendb15, t7_natrendb16, t7_natrendb17, t7_natrendb18, t7_bonus1, t7_bonus2, t7_bonus3, t7_bonus4, t7_bonus5, t7_bonus6, t7_bonus7, t7_bonus8, t7_bonus9, t7_bonus10, t7_bonus11, t7_bonus12, t7_bonus13, t7_bonus14, t7_bonus15, t7_bonus16, t7_bonus17, t7_bonus18) VALUES ('$t7_pocdb1', '$t7_pocdb2', '$t7_pocdb3', '$t7_pocdb4', '$t7_pocdb5', '$t7_pocdb6', '$t7_pocdb7', '$t7_pocdb8', '$t7_pocdb9', '$t7_pocdb10', '$t7_pocdb11', '$t7_pocdb12', '$t7_pocdb13', '$t7_pocdb14', '$t7_pocdb15', '$t7_pocdb16', '$t7_pocdb17', '$t7_pocdb18', '$t7_natrendb1', '$t7_natrendb2', '$t7_natrendb3', '$t7_natrendb4', '$t7_natrendb5', '$t7_natrendb6', '$t7_natrendb7', '$t7_natrendb8', '$t7_natrendb9', '$t7_natrendb10', '$t7_natrendb11', '$t7_natrendb12', '$t7_natrendb13', '$t7_natrendb14', '$t7_natrendb15', '$t7_natrendb16', '$t7_natrendb17', '$t7_natrendb18', '$t7_bonus1', '$t7_bonus2', '$t7_bonus3', '$t7_bonus4', '$t7_bonus5', '$t7_bonus6', '$t7_bonus7', '$t7_bonus8', '$t7_bonus9', '$t7_bonus10', '$t7_bonus11', '$t7_bonus12', '$t7_bonus13', '$t7_bonus14', '$t7_bonus15', '$t7_bonus16', '$t7_bonus17', '$t7_bonus18')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t8_strelnezbrane, t8_zasobniky, t8_ostatnizbrane, t8_volnamunice, t8_granaty, t8_kevlary, t8_vystroj, t8_celkem) VALUES ('$t8_strelnezbrane', '$t8_zasobniky', '$t8_ostatnizbrane', '$t8_volnamunice', '$t8_granaty', '$t8_kevlary', '$t8_vystroj', '$t8_celkem')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t9_typzbrane1, t9_raze1, t9_uc1, t9_las1, t9_bonus_uc1, t9_kadence1, t9_kapzas1, t9_komponenty1, t9_pocetzas1, t9_vahazbrane1, t9_vahazas1, t9_vahacelkem1, t9_typzbrane2, t9_raze2, t9_uc2, t9_las2, t9_bonus_uc2, t9_kadence2, t9_kapzas2, t9_komponenty2, t9_pocetzas2, t9_vahazbrane2, t9_vahazas2, t9_vahacelkem2, t9_typzbrane3, t9_raze3, t9_uc3, t9_las3, t9_bonus_uc3, t9_kadence3, t9_kapzas3, t9_komponenty3, t9_pocetzas3, t9_vahazbrane3, t9_vahazas3, t9_vahacelkem3, t9_typzbrane4, t9_raze4, t9_uc4, t9_las4, t9_bonus_uc4, t9_kadence4, t9_kapzas4, t9_komponenty4, t9_pocetzas4, t9_vahazbrane4, t9_vahazas4, t9_vahacelkem4, t9_typzbrane5, t9_raze5, t9_uc5, t9_las5, t9_bonus_uc5, t9_kadence5, t9_kapzas5, t9_komponenty5, t9_pocetzas5, t9_vahazbrane5, t9_vahazas5, t9_vahacelkem5, t9_typzbrane6, t9_raze6, t9_uc6, t9_las6, t9_bonus_uc6, t9_kadence6, t9_kapzas6, t9_komponenty6, t9_pocetzas6, t9_vahazbrane6, t9_vahazas6, t9_vahacelkem6) VALUES ('$t9_typzbrane1', '$t9_raze1', '$t9_uc1', '$t9_las1', '$t9_bonus_uc1', '$t9_kadence1', '$t9_kapzas1', '$t9_komponenty1', '$t9_pocetzas1', '$t9_vahazbrane1', '$t9_vahazas1', '$t9_vahacelkem1', '$t9_typzbrane2', '$t9_raze2', '$t9_uc2', '$t9_las2', '$t9_bonus_uc2', '$t9_kadence2', '$t9_kapzas2', '$t9_komponenty2', '$t9_pocetzas2', '$t9_vahazbrane2', '$t9_vahazas2', '$t9_vahacelkem2', '$t9_typzbrane3', '$t9_raze3', '$t9_uc3', '$t9_las3', '$t9_bonus_uc3', '$t9_kadence3', '$t9_kapzas3', '$t9_komponenty3', '$t9_pocetzas3', '$t9_vahazbrane3', '$t9_vahazas3', '$t9_vahacelkem3', '$t9_typzbrane4', '$t9_raze4', '$t9_uc4', '$t9_las4', '$t9_bonus_uc4', '$t9_kadence4', '$t9_kapzas4', '$t9_komponenty4', '$t9_pocetzas4', '$t9_vahazbrane4', '$t9_vahazas4', '$t9_vahacelkem4', '$t9_typzbrane5', '$t9_raze5', '$t9_uc5', '$t9_las5', '$t9_bonus_uc5', '$t9_kadence5', '$t9_kapzas5', '$t9_komponenty5', '$t9_pocetzas5', '$t9_vahazbrane5', '$t9_vahazas5', '$t9_vahacelkem5', '$t9_typzbrane6', '$t9_raze6', '$t9_uc6', '$t9_las6', '$t9_bonus_uc6', '$t9_kadence6', '$t9_kapzas6', '$t9_komponenty6', '$t9_pocetzas6', '$t9_vahazbrane6', '$t9_vahazas6', '$t9_vahacelkem6')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t10_typzas1, t10_typzas2, t10_typzas3, t10_typzas4, t10_typzas5, t10_raze1, t10_raze2, t10_raze3, t10_raze4, t10_raze5, t10_pk1, t10_pk2, t10_pk3, t10_pk4, t10_pk5, t10_om1, t10_om2, t10_om3, t10_om4, t10_om5, t10_pocet1, t10_pocet2, t10_pocet3, t10_pocet4, t10_pocet5, t10_kapacita1, t10_kapacita2, t10_kapacita3, t10_kapacita4, t10_kapacita5, t10_vahaprazdzas1, t10_vahaprazdzas2, t10_vahaprazdzas3, t10_vahaprazdzas4, t10_vahaprazdzas5, t10_vahaprazdnaboj1, t10_vahaprazdnaboj2, t10_vahaprazdnaboj3, t10_vahaprazdnaboj4, t10_vahaprazdnaboj5, t10_vahanabojvzas1, t10_vahanabojvzas2, t10_vahanabojvzas3, t10_vahanabojvzas4, t10_vahanabojvzas5, t10_celkvaha1, t10_celkvaha2, t10_celkvaha3, t10_celkvaha4, t10_celkvaha5) VALUES ('$t10_typzas1', '$t10_typzas2', '$t10_typzas3', '$t10_typzas4', '$t10_typzas5', '$t10_raze1', '$t10_raze2', '$t10_raze3', '$t10_raze4', '$t10_raze5', '$t10_pk1', '$t10_pk2', '$t10_pk3', '$t10_pk4', '$t10_pk5', '$t10_om1', '$t10_om2', '$t10_om3', '$t10_om4', '$t10_om5', '$t10_pocet1', '$t10_pocet2', '$t10_pocet3', '$t10_pocet4', '$t10_pocet5', '$t10_kapacita1', '$t10_kapacita2', '$t10_kapacita3', '$t10_kapacita4', '$t10_kapacita5', '$t10_vahaprazdzas1', '$t10_vahaprazdzas2', '$t10_vahaprazdzas3', '$t10_vahaprazdzas4', '$t10_vahaprazdzas5', '$t10_vahaprazdnaboj1', '$t10_vahaprazdnaboj2', '$t10_vahaprazdnaboj3', '$t10_vahaprazdnaboj4', '$t10_vahaprazdnaboj5', '$t10_vahanabojvzas1', '$t10_vahanabojvzas2', '$t10_vahanabojvzas3', '$t10_vahanabojvzas4', '$t10_vahanabojvzas5', '$t10_celkvaha1', '$t10_celkvaha2', '$t10_celkvaha3', '$t10_celkvaha4', '$t10_celkvaha5')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t11_typzbrane1, t11_typzbrane2, t11_typzbrane3, t11_typzbrane4, t11_typzbrane5, t11_uc1, t11_uc2, t11_uc3, t11_uc4, t11_uc5, t11_bonuc1, t11_bonuc2, t11_bonuc3, t11_bonuc4, t11_bonuc5, t11_bonoc1, t11_bonoc2, t11_bonoc3, t11_bonoc4, t11_bonoc5, t11_bonpk1, t11_bonpk2, t11_bonpk3, t11_bonpk4, t11_bonpk5, t11_om1, t11_om2, t11_om3, t11_om4, t11_om5, t11_modvrhu1, t11_modvrhu2, t11_modvrhu3, t11_modvrhu4, t11_modvrhu5, t11_poschyc1, t11_poschyc2, t11_poschyc3, t11_poschyc4, t11_poschyc5, t11_munice1, t11_munice2, t11_munice3, t11_munice4, t11_munice5, t11_dsh1, t11_dsh2, t11_dsh3, t11_dsh4, t11_dsh5, t11_pocet1, t11_pocet2, t11_pocet3, t11_pocet4, t11_pocet5, t11_vaha1, t11_vaha2, t11_vaha3, t11_vaha4, t11_vaha5) VALUES ('$t11_typzbrane1', '$t11_typzbrane2', '$t11_typzbrane3', '$t11_typzbrane4', '$t11_typzbrane5', '$t11_uc1', '$t11_uc2', '$t11_uc3', '$t11_uc4', '$t11_uc5', '$t11_bonuc1', '$t11_bonuc2', '$t11_bonuc3', '$t11_bonuc4', '$t11_bonuc5', '$t11_bonoc1', '$t11_bonoc2', '$t11_bonoc3', '$t11_bonoc4', '$t11_bonoc5', '$t11_bonpk1', '$t11_bonpk2', '$t11_bonpk3', '$t11_bonpk4', '$t11_bonpk5', '$t11_om1', '$t11_om2', '$t11_om3', '$t11_om4', '$t11_om5', '$t11_modvrhu1', '$t11_modvrhu2', '$t11_modvrhu3', '$t11_modvrhu4', '$t11_modvrhu5', '$t11_poschyc1', '$t11_poschyc2', '$t11_poschyc3', '$t11_poschyc4', '$t11_poschyc5', '$t11_munice1', '$t11_munice2', '$t11_munice3', '$t11_munice4', '$t11_munice5', '$t11_dsh1', '$t11_dsh2', '$t11_dsh3', '$t11_dsh4', '$t11_dsh5', '$t11_pocet1', '$t11_pocet2', '$t11_pocet3', '$t11_pocet4', '$t11_pocet5', '$t11_vaha1', '$t11_vaha2', '$t11_vaha3', '$t11_vaha4', '$t11_vaha5')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t12_raze1, t12_raze2, t12_raze3, t12_pk1, t12_pk2, t12_pk3, t12_om1, t12_om2, t12_om3, t12_dsh1, t12_dsh2, t12_dsh3, t12_pocet1, t12_pocet2, t12_pocet3, t12_vahakus1, t12_vahakus2, t12_vahakus3, t12_celkvaha1, t12_celkvaha2, t12_celkvaha3) VALUES ('$t12_raze1', '$t12_raze2', '$t12_raze3', '$t12_pk1', '$t12_pk2', '$t12_pk3', '$t12_om1', '$t12_om2', '$t12_om3', '$t12_dsh1', '$t12_dsh2', '$t12_dsh3', '$t12_pocet1', '$t12_pocet2', '$t12_pocet3', '$t12_vahakus1', '$t12_vahakus2', '$t12_vahakus3', '$t12_celkvaha1', '$t12_celkvaha2', '$t12_celkvaha3')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t13_nazevzbrane1, t13_nazevzbrane2, t13_nazevzbrane3, t13_nazevzbrane4, t13_uc1, t13_uc2, t13_uc3, t13_uc4, t13_om1, t13_om2, t13_om3, t13_om4, t13_dosah1, t13_dosah2, t13_dosah3, t13_dosah4, t13_oblastpus1, t13_oblastpus2, t13_oblastpus3, t13_oblastpus4, t13_do1m1, t13_do1m2, t13_do1m3, t13_do1m4, t13_do2m1, t13_do2m2, t13_do2m3, t13_do2m4, t13_do3m1, t13_do3m2, t13_do3m3, t13_do3m4, t13_do5m1, t13_do5m2, t13_do5m3, t13_do5m4, t13_do8m1, t13_do8m2, t13_do8m3, t13_do8m4, t13_do15m1, t13_do15m2, t13_do15m3, t13_do15m4, t13_vaha1, t13_vaha2, t13_vaha3, t13_vaha4) VALUES ('$t13_nazevzbrane1', '$t13_nazevzbrane2', '$t13_nazevzbrane3', '$t13_nazevzbrane4', '$t13_uc1', '$t13_uc2', '$t13_uc3', '$t13_uc4', '$t13_om1', '$t13_om2', '$t13_om3', '$t13_om4', '$t13_dosah1', '$t13_dosah2', '$t13_dosah3', '$t13_dosah4', '$t13_oblastpus1', '$t13_oblastpus2', '$t13_oblastpus3', '$t13_oblastpus4', '$t13_do1m1', '$t13_do1m2', '$t13_do1m3', '$t13_do1m4', '$t13_do2m1', '$t13_do2m2', '$t13_do2m3', '$t13_do2m4', '$t13_do3m1', '$t13_do3m2', '$t13_do3m3', '$t13_do3m4', '$t13_do5m1', '$t13_do5m2', '$t13_do5m3', '$t13_do5m4', '$t13_do8m1', '$t13_do8m2', '$t13_do8m3', '$t13_do8m4', '$t13_do15m1', '$t13_do15m2', '$t13_do15m3', '$t13_do15m4', '$t13_vaha1', '$t13_vaha2', '$t13_vaha3', '$t13_vaha4')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t14_nazev1, t14_nazev2, t14_nazev3, t14_umisteni1, t14_umisteni2, t14_umisteni3, t14_ucinek1, t14_ucinek2, t14_ucinek3, t14_vedlejsiucinek1, t14_vedlejsiucinek2, t14_vedlejsiucinek3) VALUES ('$t14_nazev1', '$t14_nazev2', '$t14_nazev3', '$t14_umisteni1', '$t14_umisteni2', '$t14_umisteni3', '$t14_ucinek1', '$t14_ucinek2', '$t14_ucinek3', '$t14_vedlejsiucinek1', '$t14_vedlejsiucinek2', '$t14_vedlejsiucinek3')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t15_typzbroje1, t15_typzbroje2, t15_typzbroje3, t15_typzbroje4, t15_typzbroje5, t15_typzbroje6, t15_vaha1, t15_vaha2, t15_vaha3, t15_vaha4, t15_vaha5, t15_vaha6, t15_krytecasti1, t15_krytecasti2, t15_krytecasti3, t15_krytecasti4, t15_krytecasti5, t15_krytecasti6, t15_om1, t15_om2, t15_om3, t15_om4, t15_om5, t15_om6, t15_ob1, t15_ob2, t15_ob3, t15_ob4, t15_ob5, t15_ob6, t15_rp1, t15_rp2, t15_rp3, t15_rp4, t15_rp5, t15_rp6) VALUES ('$t15_typzbroje1', '$t15_typzbroje2', '$t15_typzbroje3', '$t15_typzbroje4', '$t15_typzbroje5', '$t15_typzbroje6', '$t15_vaha1', '$t15_vaha2', '$t15_vaha3', '$t15_vaha4', '$t15_vaha5', '$t15_vaha6', '$t15_krytecasti1', '$t15_krytecasti2', '$t15_krytecasti3', '$t15_krytecasti4', '$t15_krytecasti5', '$t15_krytecasti6', '$t15_om1', '$t15_om2', '$t15_om3', '$t15_om4', '$t15_om5', '$t15_om6', '$t15_ob1', '$t15_ob2', '$t15_ob3', '$t15_ob4', '$t15_ob5', '$t15_ob6', '$t15_rp1', '$t15_rp2', '$t15_rp3', '$t15_rp4', '$t15_rp5', '$t15_rp6')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t16_vec1, t16_vec2, t16_vec3, t16_vec4, t16_vec5, t16_vec6, t16_vec7, t16_vec8, t16_vec9, t16_vec10, t16_vec11, t16_vec12, t16_vec13, t16_vec14, t16_vec15, t16_vec16, t16_vec17, t16_vec18, t16_vec19, t16_vec20, t16_vec21, t16_vec22, t16_vec23, t16_vec24, t16_vec25, t16_vec26, t16_vec27, t16_vec28, t16_vec29, t16_vec30, t16_vec31, t16_vec32, t16_vec33, t16_kde1, t16_kde2, t16_kde3, t16_kde4, t16_kde5, t16_kde6, t16_kde7, t16_kde8, t16_kde9, t16_kde10, t16_kde11, t16_kde12, t16_kde13, t16_kde14, t16_kde15, t16_kde16, t16_kde17, t16_kde18, t16_kde19, t16_kde20, t16_kde21, t16_kde22, t16_kde23, t16_kde24, t16_kde25, t16_kde26, t16_kde27, t16_kde28, t16_kde29, t16_kde30, t16_kde31, t16_kde32, t16_kde33, t16_pocet1, t16_pocet2, t16_pocet3, t16_pocet4, t16_pocet5, t16_pocet6, t16_pocet7, t16_pocet8, t16_pocet9, t16_pocet10, t16_pocet11, t16_pocet12, t16_pocet13, t16_pocet14, t16_pocet15, t16_pocet16, t16_pocet17, t16_pocet18, t16_pocet19, t16_pocet20, t16_pocet21, t16_pocet22, t16_pocet23, t16_pocet24, t16_pocet25, t16_pocet26, t16_pocet27, t16_pocet28, t16_pocet29, t16_pocet30, t16_pocet31, t16_pocet32, t16_pocet33, t16_vaha1, t16_vaha2, t16_vaha3, t16_vaha4, t16_vaha5, t16_vaha6, t16_vaha7, t16_vaha8, t16_vaha9, t16_vaha10, t16_vaha11, t16_vaha12, t16_vaha13, t16_vaha14, t16_vaha15, t16_vaha16, t16_vaha17, t16_vaha18, t16_vaha19, t16_vaha20, t16_vaha21, t16_vaha22, t16_vaha23, t16_vaha24, t16_vaha25, t16_vaha26, t16_vaha27, t16_vaha28, t16_vaha29, t16_vaha30, t16_vaha31, t16_vaha32, t16_vaha33, t16_poznamka1, t16_poznamka2, t16_poznamka3, t16_poznamka4, t16_poznamka5, t16_poznamka6, t16_poznamka7, t16_poznamka8, t16_poznamka9, t16_poznamka10, t16_poznamka11, t16_poznamka12, t16_poznamka13, t16_poznamka14, t16_poznamka15, t16_poznamka16, t16_poznamka17, t16_poznamka18, t16_poznamka19, t16_poznamka20, t16_poznamka21, t16_poznamka22, t16_poznamka23, t16_poznamka24, t16_poznamka25, t16_poznamka26, t16_poznamka27, t16_poznamka28, t16_poznamka29, t16_poznamka30, t16_poznamka31, t16_poznamka32, t16_poznamka33) VALUES ('$t16_vec1', '$t16_vec2', '$t16_vec3', '$t16_vec4', '$t16_vec5', '$t16_vec6', '$t16_vec7', '$t16_vec8', '$t16_vec9', '$t16_vec10', '$t16_vec11', '$t16_vec12', '$t16_vec13', '$t16_vec14', '$t16_vec15', '$t16_vec16', '$t16_vec17', '$t16_vec18', '$t16_vec19', '$t16_vec20', '$t16_vec21', '$t16_vec22', '$t16_vec23', '$t16_vec24', '$t16_vec25', '$t16_vec26', '$t16_vec27', '$t16_vec28', '$t16_vec29', '$t16_vec30', '$t16_vec31', '$t16_vec32', '$t16_vec33', '$t16_kde1', '$t16_kde2', '$t16_kde3', '$t16_kde4', '$t16_kde5', '$t16_kde6', '$t16_kde7', '$t16_kde8', '$t16_kde9', '$t16_kde10', '$t16_kde11', '$t16_kde12', '$t16_kde13', '$t16_kde14', '$t16_kde15', '$t16_kde16', '$t16_kde17', '$t16_kde18', '$t16_kde19', '$t16_kde20', '$t16_kde21', '$t16_kde22', '$t16_kde23', '$t16_kde24', '$t16_kde25', '$t16_kde26', '$t16_kde27', '$t16_kde28', '$t16_kde29', '$t16_kde30', '$t16_kde31', '$t16_kde32', '$t16_kde33', '$t16_pocet1', '$t16_pocet2', '$t16_pocet3', '$t16_pocet4', '$t16_pocet5', '$t16_pocet6', '$t16_pocet7', '$t16_pocet8', '$t16_pocet9', '$t16_pocet10', '$t16_pocet11', '$t16_pocet12', '$t16_pocet13', '$t16_pocet14', '$t16_pocet15', '$t16_pocet16', '$t16_pocet17', $t16_pocet18', '$t16_pocet19', '$t16_pocet20', '$t16_pocet21', '$t16_pocet22', '$t16_pocet23', '$t16_pocet24', '$t16_pocet25', '$t16_pocet26', '$t16_pocet27', '$t16_pocet28', '$t16_pocet29', '$t16_pocet30', '$t16_pocet31', '$t16_pocet32', '$t16_pocet33', '$t16_vaha1', '$t16_vaha2', '$t16_vaha3', '$t16_vaha4', '$t16_vaha5', '$t16_vaha6', '$t16_vaha7', '$t16_vaha8', '$t16_vaha9', '$t16_vaha10', '$t16_vaha11', '$t16_vaha12', '$t16_vaha13', '$t16_vaha14', '$t16_vaha15', '$t16_vaha16', '$t16_vaha17', '$t16_vaha18', '$t16_vaha19', '$t16_vaha20', '$t16_vaha21', '$t16_vaha22', '$t16_vaha23', '$t16_vaha24', '$t16_vaha25', '$t16_vaha26', $t16_vaha27', '$t16_vaha28', '$t16_vaha29', '$t16_vaha30', '$t16_vaha31', '$t16_vaha32', '$t16_vaha33', '$t16_poznamka1', '$t16_poznamka2', '$t16_poznamka3', '$t16_poznamka4', '$t16_poznamka5', '$t16_poznamka6', '$t16_poznamka7', '$t16_poznamka8', '$t16_poznamka9', '$t16_poznamka10', '$t16_poznamka11', '$t16_poznamka12', '$t16_poznamka13', '$t16_poznamka14', '$t16_poznamka15', '$t16_poznamka16', '$t16_poznamka17', '$t16_poznamka18', '$t16_poznamka19', '$t16_poznamka20', '$t16_poznamka21', '$t16_poznamka22', '$t16_poznamka23', '$t16_poznamka24', '$t16_poznamka25', '$t16_poznamka26', '$t16_poznamka27', '$t16_poznamka28', '$t16_poznamka29', '$t16_poznamka30', '$t16_poznamka31', '$t16_poznamka32', '$t16_poznamka33')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t17_nazev1, t17_nazev2, t17_nazev3, t17_druh1, t17_druh2, t17_druh3, t17_rychlost1, t17_rychlost2, t17_rychlost3, t17_poccest1, t17_poccest2, t17_poccest3, t17_dojezd1, t17_dojezd2, t17_dojezd3, t17_manevr1, t17_manevr2, t17_manevr3) VALUES ('$t17_nazev1', '$t17_nazev2', '$t17_nazev3', '$t17_druh1', '$t17_druh2', '$t17_druh3', '$t17_rychlost1', '$t17_rychlost2', '$t17_rychlost3', '$t17_poccest1', '$t17_poccest2', '$t17_poccest3', '$t17_dojezd1', '$t17_dojezd2', '$t17_dojezd3', '$t17_manevr1', '$t17_manevr2', '$t17_manevr3')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t18_zamestnaniaplat, t18_najemzabyt, t18_zivotniuroven, t18_bonuskextrreakcim) VALUES ('$t18_zamestnaniaplat', '$t18_najemzabyt', '$t18_zivotniuroven', '$t18_bonuskextrreakcim')") or Die(MySQL_Error());
MySQL_Query("INSERT INTO denik (t19_hotovost, t19_konto1, t19_konto2, t19_konto3) VALUES ('$t19_hotovost', '$t19_konto1', '$t19_konto2', '$t19_konto3')") or Die(MySQL_Error());

echo "úspěšně uloženo";
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.97.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
17. 3. 2008   #2
-
0
-

To ondy13 : Podívej se jestli všechny proměnné máš vyplněné...a ještě záleží jaké máš odesílání a jestli se do insert dostávájí údaje z get nebo post

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
17. 3. 2008   #3
-
0
-

To Paja2 : Podle tvého úsudku by nešlo posílat prázdné pole s emailem ap. To je platní jen u NOT NULL příspěvku a to nevyhodí stejně takovou chybu. Tady spíš bude problém:
a) Chybně zapsaný název sloupce
b) Chybějící apostrof ap.
c) Špatný posílání dat (varchar->enum ap.)
d) Větší počet "values" než je definovaných sloupců

Zjisti si taky, na jakém řádku se ta chyba vyskytuje:



or die(echo mysql_error()." Line:".__LINE__;);

Nevím, jestli je ta konstanta narychlo dobře, kdyžtak se podívej na cz.php.net sekce konstanty.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
ondy130
Duch
17. 3. 2008   #4
-
0
-

survik1 napsal:
To Paja2 : Podle tvého úsudku by nešlo posílat prázdné pole s emailem ap. To je platní jen u NOT NULL příspěvku a to nevyhodí stejně takovou chybu. Tady spíš bude problém:
a) Chybně zapsaný název sloupce
b) Chybějící apostrof ap.
c) Špatný posílání dat (varchar->enum ap.)
d) Větší počet "values" než je definovaných sloupců

Zjisti si taky, na jakém řádku se ta chyba vyskytuje:


or die(echo mysql_error()." Line:".__LINE__;);

Nevím, jestli je ta konstanta narychlo dobře, kdyžtak se podívej na cz.php.net sekce konstanty.



už jsem to vyřešil jinak místo values jsem dal SET a za to např. t1_jmeno = '$t1_jmeno' a funguje to

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.97.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Insert do ms sql v c# — založil JannyM

Sql dotaz — založil machis

SQL dotaz — založil Figa

SQL dotaz — založil Rudolf

SQL dotaz — založil Jirka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý