CSS tlačítka – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

CSS tlačítka – CSS – Fórum – Programujte.comCSS tlačítka – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
cheeester0
Stálý člen
17. 3. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den,

chci zezeptat jak se dělají tyto tlačítka s přechody? TAk aby byly v jakémkoliv prohližeči stejná?

viz příloha

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
Reklama
Reklama
cheeester0
Stálý člen
17. 3. 2008   #2
-
0
-

oprava

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
Beduin0
Duch
17. 3. 2008   #3
-
0
-

Tohle vypadá přímo na styl prohlížeče nebo OS.

Ale podobný výsledek má připojení stylu k tlačítku.

<input type="button" style="background-image: url('obrazek.jpg');" id="tl1" />

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
cheeester0
Stálý člen
17. 3. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
OndreJ
~ Moderátor
0
Stálý člen
17. 3. 2008   #5
-
0
-

Je to normálny background-image, nič viac! Najnovšie verzie prehliadačov to v pohode zvládajú, ale ako na tom je napr. taký IE6 a starší to netuším.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.246.–
Beduin0
Duch
17. 3. 2008   #6
-
0
-

Tak v tom externím css to je nastaveno

<input type="submit" class="button" name="basket[buy][21]" value="Koupit" />

v souboru http://www.pc-case.cz/css/layout.css:
.button {

background: #C6C5D7 url(/images/bg-buttons.png) repeat-x;
padding: 1px;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
jurij1987
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
21. 8. 2009   #7
-
0
-

Mam problem, vytvoril som si CSS menu v ktorom su jednoduche tlačitka bez obrazkov, ked na stranke mam len jedno tlačitko všetko je ok, ale ako nahle tam dam dalsie už ani to prve mi nefunguje, ako zobrazi sa aj po kliknuti nan presmeruje ale mouseover nejde prejdem myšou a nezmeni sa, ale ak je len jedno tak to ide ok

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 8. 2009   #8
-
0
-

To jurij1987 : Bez nějakého zdrojáku nebo lepšího popisu Ti těžko někdo pomůže

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
jurij1987
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
21. 8. 2009   #9
-
0
-

tak tu je ten zdrojak k vyšie uvedenemu problemu

<style type="text/css">

input.groovybutton
{
font-size:13px;
color:#0033FF;
width:200px;
background-color:#CC0033;
border-style:groove;
border-color:#990033;
}

</style>

<script language="javascript">

function goLite(FRM,BTN)
{
window.document.forms[FRM].elements[BTN].style.color = "#00FF99";
window.document.forms[FRM].elements[BTN].style.backgroundColor = "#CC6600";
}

function goDim(FRM,BTN)
{
window.document.forms[FRM].elements[BTN].style.color = "#0033FF";
window.document.forms[FRM].elements[BTN].style.backgroundColor = "#CC0033";
}

</script>





<p>
<a href="index.php"><form name="groovyform">
<input
type="button"
name="groovybtn1"
class="groovybutton"
value="Úvod"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">
</form>

</a>
<a href="forum/index.php"><form name="groovyform">
<input
type="button"
name="groovybtn2"
class="groovybutton"
value="Fórum"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">
</form>
</a>
<a href="ludia.php"><form name="groovyform">
<input
type="button"
name="groovybtn3"
class="groovybutton"
value="Ľudia"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">
</form></a>
<a href="foto.php"><form name="groovyform">
<input
type="button"
name="groovybtn4"
class="groovybutton"
value="Foto"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">
</form></a>
<a href="chat.php"><form name="groovyform">
<input
type="button"
name="groovybtn1"
class="groovybutton"
value="Chat"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">
</form></a>
</p>

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 8. 2009   #10
-
0
-

Promiňte mi mou otázku, ale toto myslíte opravdu vážně????? a nebo to je pouze vtip?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
jurij1987
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
21. 8. 2009   #11
-
0
-

ak to smerovalo ku mne tak ano myslim to vazne neviem v čom je chyba ked je to tlačitko iba jedno funguje pekne, a ked je to takto zobrazi sa ale mousover nejde

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 8. 2009   #12
-
0
-

To jurij1987 : Možná to někteří zde budou považovat za příliš tvrdé, ale pokud tuto chybu nevidíte, tak bych Vám vřele doporučil nejdříve se naučit základy (X)HTML a JavaScript.

Protože kdybych měl opravit Váš zdroják, tak bych ho musel CELÝ přepsat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
jurij1987
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
21. 8. 2009   #13
-
0
-

no dakujem za kritiku vsimol som si chybu, nechcelo sa mi pisat kazde tlacitko tak som to len rozkopiroval a to cele takze pardon za spam

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 8. 2009   #14
-
0
-

To jurij1987 : Radši se neptám, jak vypadá opravený zdroják...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
jurij1987
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
21. 8. 2009   #15
-
0
-

ked to nieje podla vasich predstav tak sorry, no mne to funguje tak ako to ma
<form name="groovyform"><a href="index.php">
<input
type="button"
name="groovybtn1"
class="groovybutton"
value="Úvod"
title="index.php"
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">

</a>

<a href="forum/index.php">
<input
type="button"
name="groovybtn2"
class="groovybutton"
value="Fórum"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">

</a>
<a href="ludia.php">
<input
type="button"
name="groovybtn3"
class="groovybutton"
value="Ľudia"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">
</a>
<a href="foto.php">
<input
type="button"
name="groovybtn4"
class="groovybutton"
value="Foto"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">
</a>
<a href="chat.php">
<input
type="button"
name="groovybtn5"
class="groovybutton"
value="Chat"
title=""
onMouseOver="goLite(this.form.name,this.name)"
onMouseOut="goDim(this.form.name,this.name)">
</a>
</body>

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 8. 2009   #16
-
0
-

To jurij1987 : Krom toho, ze tam chybi ukoncit formular je to dobry. Ja jsem se jen lekl, ze to bude jak posledne, kdy byl odkazem cely formular... :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
jurij1987
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
21. 8. 2009   #17
-
0
-

viete islo o to vytvoril som jedno tlacitko, a teraz sa mi dalsie nechcely pisat tak som ich nakopiroval a neuvedomil som si ze aj z formularom, to az ked ste napisal ze trebalo by cele prepisat tak som sa na to zameral, vacsinou som hladal chybu v hlavicke, ale aj tak vdaka a ten formular som uz ukoncil, len tu som to nakopiroval skor

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 8. 2009   #18
-
0
-

To jurij1987 : ja se omlouvam, ze zacatku to vypadalo, ze jste takovy ten typ cloveka, ktery jen nekde zkopiroval kod, aniz by vubec vedel, co v nem je... najednou to nefunguje a chce to opravit... takove totiz nemam rad.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
jurij1987
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
21. 8. 2009   #19
-
0
-

nemusite sa ospravedlnovat je to v poriadku, moj profesor matematiky vzdy hovori kazdy sa moze zmylit aj einstein sa zmylil, aj ja som sa zmylil...
ale skutocne som si to nevsimol, vobec neviem ako som si to nemohol vsimnut, skutocne to bude tym ze som sa zameral na style a script, inak takych ludi ani ja nemam rad...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 8. 2009   #20
-
0
-

To jurij1987 : ja se omlouvam, ze zacatku to vypadalo, ze jste takovy ten typ cloveka, ktery jen nekde zkopiroval kod, aniz by vubec vedel, co v nem je... najednou to nefunguje a chce to opravit... takove totiz nemam rad.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.77.163.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Tlačítka — založil Muňka

Tlacitka — založil dragon124

Použití tlačítka — založil Koumes21

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý