EDIT: Zabudol som uviesť - týka sa konfigurácie Apache2
Globalne mam nastavený alias:
Alias /icons/ ...
Tento alias potom platí vo všetkých virtual hostoch. Teraz však chcem jeden taký virtual host, ktorý tento alias nezdedí...
Ako na to?
Alebo
Mám globálne nastavený
DefaultLanguage sk
Tak sa všetky stránky odosielajú s headerom Content-type: sk
Teraz však chcem, jeden virtual host, ktorý bude mať defaultLanguage prázdny, aby som mohol riadiť jazky z PHP Header('Content-Language: '.$lang)
Ak Ten ten globalny defaultLanguage odstránim z configu. Tak všetko funguje, ako má (ostatné virtual hosty však nemajú požadovaný header). Ak ho ale neodstránim, a z PHP odošlem napr. Header('Content-Language: cs')
...tak sa odošlú obidve hlavičky. Alebo sa to nejako spojí. Firebug mi ukáže toto:
Content-Language cs, sk
Chcel by som preto tento defaultLanguage nechať globálne, a vypnúť ho len pre daný virtual host..
Takže otázka: Ako sa dajú zrušiť konfiguračné direktívy, ktoré sa dedia do virtual hostov, podadresárov a pod. Nechcem ich prepísať za iné. Chcem ich zrušiť - ako keby neboli nikde pred tým nastavené.
Napr. ten DefaultLanguage som skúšal zmeniť na iný (napr. cs) cez .htaccess a nebol problém. Ako ho však mám zrušiť ? Keď nechám za DefaultLanguage prázdne miesto , vyhadzuje to potom err 500 internal server error.
Vopred ďakujem...