Js odkaz nad flashem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Js odkaz nad flashem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJs odkaz nad flashem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

ench0
Stálý člen
18. 3. 2008   #1
-
0
-

Zdravíčko,
nevím si rady s tímto problémem:
Mám flashový banner odkazující na nějakou stránku. Potřebuji na něj udělat počítadlo (to mám přes php udělané)
Jen se mi nedaří spustit ten javascript při události onclick nad tím flashem (nad img to běží v pohodě) aby se mi to započítalo.
Ještě bych měl dodat, že nemůžu editovat ten flash.

Neznáte někdo nějakou "fintu" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.205.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
18. 3. 2008   #2
-
0
-

Zkus sem hodit kód...třeba to tam bude vidět ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
ench0
Stálý člen
18. 3. 2008   #3
-
0
-

Tak tímto vkladam flash



<div style="text-align: center; margin-top: 2px">
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" id="banner-kniha" align="middle" height="45" width="170">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
</param>
<param name="movie" value="/reklama/for_baby_banner_170x45.swf">
</param>
<param name="quality" value="high">
</param>
<param name="bgcolor" value="#ffffff">
</param>
<embed src="/reklama/for_baby_banner_170x45.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" name="banner-kniha" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" align="middle" height="45" width="170"></embed>
</object>
</div>

A jako javascript používám toto:


onclick="this.href='./prokliky/link/12';return true;"

Pod tím odkazem (this.href) je to pocitadlo
Zkoušel jsem to dat v tom banneru do div, object, param i embed , ale nikde to nefungovalo (ani kdyz jsem zkusebne dal alert() )

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.205.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
18. 3. 2008   #4
-
0
-

To ench : Ono je to v podstatě správně, ale tos říkal, že to nad obrázkem funguje...hmmm. Já osobně nevím jak je na tom komunikace JS a Flashe, s Flashem jsem nikdy nepracoval...snad se někdo takový najde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
ench0
Stálý člen
18. 3. 2008   #5
-
0
-

jo no.. já vím že ten kousek js je správně.. Právě že mi jde o to, jak to rozjet nad tím flashem... A nemyslím si že to je nějak o komunikaci flashe s js... Prostě stačí ten javascript spustit dřív než actionscript v tom flashi.. jen nevím jak...
(Pokud se mýlím tak mě někdo prosím opravte )

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.205.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
19. 3. 2008   #6
-
0
-

To ench : co překrýt flash absolutně vypozicovanýcm obrázkem (který bude celý transparentní) a na něj /i klasicky <a hrefem>) aplikovat odkaz.?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
19. 3. 2008   #7
-
0
-

To Curo : Jo jo...to by mělo fungovat ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Myš nad oknem — založil LJ1024

Upload souboru nad 10MB — založil Profi

Trigger nad více tabulkama — založil Honza

Detekcia pozicie nad ciarou — založil Andrej

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý