Nejde zapnout kompik – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nejde zapnout kompik – Hardware – Fórum – Programujte.comNejde zapnout kompik – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
19. 3. 2008   #1
-
0
-

Mám kompl, kterej nevím proč nejde zapnout. Prvně se normálně načítal, najednou zhasnul a už ani neškytne...nevíte někdo v čem by mohl být problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Reklama
Reklama
filczek0
Newbie
19. 3. 2008   #2
-
0
-

nevypli vám doma proud? :smile14:
jinak bych zkusil jinou přívodní šňůru, potom může bejt v háji zdroj a nebo se ti mohlo něco uvolnit na desce...... jinak nevim :smile11:

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.3.–
filczek.wz.cz
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 3. 2008   #3
-
0
-

zkus resetnout bios

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.128.–
Tokan0
Grafoman
19. 3. 2008   #4
-
0
-

zkontroluj zapojení :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.90.–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
midin0
Věrný člen
19. 3. 2008   #5
-
0
-

V nejpravděpodobnějším případě odpálený zdroj.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.229.–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
19. 3. 2008   #6
-
0
-

To Tokan : :D
Mno jo asi to bude ve zdroji...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
xp0
Věrný člen
19. 3. 2008   #7
-
0
-

než ho odepíšeš, tak ho zkus demontovat, zatiž ho žárovkami a zkus ho zapnout a změřit napětí na jednotlivých větvích, pak zkus oddělat kryt zdroje a podívej se na pojistku, elity zda nejsou vytekly, či spálené nějaké součástky, připadně zkus větrák zda funguje a zda není náhodou povysunut konektor(zdroj se většinou nerozběhne bez větráku)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.120.–
Není čas ztrácet čas
Bald3rr0
Super člen
19. 3. 2008   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
20. 3. 2008   #9
-
0
-

To Bald3rr : Kamarád říkal (je to jeho komp), že otevřel zdroj a bylo tam něco vyteklýho ;) takže tady už asi zkratování nepomůže :D ale dík za rady ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
gaben0
Stálý člen
21. 3. 2008   #10
-
0
-

Jediné čo tam mohlo byť vytečené je elektrolyt z nejakého kondenzátoru. Takže asi vybuchol niektorý kondenzátor. Robil si predtým niečo s tým zdrojom?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.16.–
C, C++
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý