Absolutna hodnota – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Absolutna hodnota – C / C++ – Fórum – Programujte.comAbsolutna hodnota – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kisto0
Duch
19. 3. 2008   #1
-
0
-

ahojte potrebujem zadat absolutnu hodnotu cisla nevie niekto poradit

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.47.–
Reklama
Reklama
Phoenix0
Super člen
19. 3. 2008   #2
-
0
-

je to tu napsané už stokrát, tak proč to neříct po stoprvý že?
zkus použít google
když zkombinuješ jazyk ve kterém to chceš (c++) a tvůj problém (absolutní hodnota) a zadáš to do googlu tak bych se divil kdyby na jednom z prvních míst nebylo to, co potřebuješ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.88.–
yaqwsx+9
Posthunter
19. 3. 2008   #3
-
0
-

Myslíš maximání hodnotu jakou jde do daného typu uložit? Hledej, nedávno to tu bylo.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.97.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
kisto0
Duch
19. 3. 2008   #4
-
0
-

neviem ci myslime to iste ja myslim to ze mas -1 jeho absolutna hodnota je 1
mas 1 a jeho absolutna hodnota je 1

a dakujem za pripomienku budem sa teda snazit eliminovat prispevky do fora aj ked si myslim ze pytat sa nieje chyba ja som nikoho nenutil odpovedat

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.47.–
yaqwsx+9
Posthunter
19. 3. 2008   #5
-
0
-

To kisto : Oj, to se omluvam. Tak ja bych na to šel celkem jednoduše:



template<typename T>
T abs(T i)
{
if(T < 0)
return -T;
return T;

}


Šablonu jsem tam dal proto, aby to bylo možné použít třeba i pro double...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.97.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

Podobná vlákna

Hodnota odkazu — založil Paja2

Random hodnota — založil tOreee

ASCII hodnota — založil Pepa Rohlik

Unikatni hodnota — založil Earl Cash

Hodnota z URL — založil Dzidzi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý