Ahoj, muzete mi prosim pomoci. Moc se nevyznam ve VBA ani v kodech :-(
mam vytvorenou databazi a pro prechod mezi formulari pouzivam odkazy pomoci maker (kodu), na nekterych pocitacich mi funguji makra a na nekterych ne. nevim cim to, knihovny mam nastavene stejne na vsech pocitacich, zabezpezeni maker na nejnizsi urovni...a presto mi na nekterych pocitacich makra nefunguji.
haze mi to hlasku: "The expression On Click you entered as the event property setting produced the following error: A problem occured while (jmeno databaze) was communicating with the OLE server or ActiveX Control."
Dekuji moc za pomoc.
Fórum › Visual Basic
MS ACCESS 2002
rada nad zlato, kašli na makra a otevírej formuláže v kódu
makro stejně není nic jiného než kód ve vba
možná by si sem měl to makro co ti hází chybu hodit,
tohle vypadá na používání nějakého nestandartního ovládacího prvku na některém z formulářů, případně reference nebo chybějící knihovny
Makra jsou humus, protože v nich nelze rozumným způsobem ošetřovat chyby. Já jsem nikdy žádná makra V Accessu nepoužíval.
V tomto konkrétním případě bych doporučoval zkontrolovat a sjednotit verze Accessu a Active na všech PC. Zkoukni, zda se v seznamu referencí náhodou nevyskytuje knihovna, u které je na začátku text MISSING.
Je možné, že na některých PC je starší verze Accessu 2002 bez knihovny Web Components. Pokud Web Components nepoužíváš, odeber odkazy na tuto knihovnu z projektu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vyhledávací kritéria pro MS Access 2002 — založil husajn
Napsání procedury pro ACCESS 2002 — založil Pepa
Výpočet provize-událostní procedura pro ACCESS 2002 — založil Pepa
Quincy 2002 začínam — založil Nery
Brigáda MS Access, Access VBA — založil hejhula