Zapis do suboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zapis do suboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comZapis do suboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

kisto0
Duch
19. 3. 2008   #1
-
0
-

if (y>0 && x>0)
cout <<"\n1.kv = "<<prvykv;
else
if (y>0 && x<0)
cout <<"\n2.kv= "<<druhykv;
else
if (y<0 && x<0)
cout << "\n3.kv = "<<tretikv;
else
if (y<0 && x>0)
cout <<"\n4.kv= "<<stvrtykv;


potreboval by som zapisat do suboru txt zapisat vysledok tejto funkcie neviem vobec ako ju mam definovat alebo ako to mam spravit aby mi napisal len tu vyslednu moznost do subora

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.47.–
yaqwsx+9
Posthunter
19. 3. 2008   #2
-
0
-

Je tu mnohokrát, ale......
Zápis do textového souboru:



#include <fstream>
//main a podobne blbůstky
//otevření toku:
std::fstream nazevtoku("nazevsouboru.txt");
//Nebo by to šlo i takto: std::fstream nazevtoku; nazevtoku.open("nazevsouboru.txt");
nazevtoku << tvojedata;

//A pokud by jsi chtěl soubor zavřít
nazevtoku.close();


Jinak doporučuji si přečíst nějákou literaturu, popřípadně používat google :smile20:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.97.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
kisto0
Duch
19. 3. 2008   #3
-
0
-

neboj tolko viem len neviem ci ty si cital co ja potrebujem, potrebujem len vysledok aby sa zapisal a ja do predu ten vysledok nepoznam ten zavysi len od uzivatela

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.47.–
yaqwsx+9
Posthunter
19. 3. 2008   #4
-
0
-

To kisto : Však ano...



void tvojefun(int y, in x, const char* filename)
{
std::fstream nazevtoku(filename);

if (y>0 && x>0)
nazevtoku <<"\n1.kv = "<<prvykv;
else
if (y>0 && x<0)
nazevtoku <<"\n2.kv= "<<druhykv;
else
if (y<0 && x<0)
nazevtoku << "\n3.kv = "<<tretikv;
else
if (y<0 && x>0)
nazevtoku <<"\n4.kv= "<<stvrtykv;
}


Omlouvám se, jestli jsem tě nepochopil(ono zítra jsou prázdniny a tak už mi to přestává myslet), ale myslím, že chceš cout nahradit souborem, nebo ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.97.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
WraCkeR0
Newbie
1. 4. 2008   #5
-
0
-

int checkkv(int c);

void tvojefun(int y, int x, const char* filename){
std::fstream nazevtoku(filename);
int cnt = 0;

if (y>0 && x>0) cnt = 1;
else if (y>0 && x<0) cnt = 2;
else if (y<0 && x<0) cnt = 3;
else if (y<0 && x>0) cnt = 4;
nazevtoku <<"\n"<<cnt<<".kv = "<<checkkv(cnt);
}

int checkkv(int c){
switch(c){
case 1: prvykv; break;
case 2: druhykv; break;
case 3: tretikv; break;
case 4: stvrtykv; break;
default : 0;
}
}

mensi uprava
btw ty prvy,druhy..tretikv ..co to je? ..to se jeste urcite da zjednodusit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.5.205.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

C++ zapis do suboru — založil _SpiRiT_

Zapis do suboru — založil Johnnny

Zapis do externeho suboru — založil Lukaydo

Zápis na začiatok súboru — založil mephi

Zapis do externeho suboru — založil Lukaydo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý