Přechod na kvalitní hosting – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přechod na kvalitní hosting – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comPřechod na kvalitní hosting – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

Dyler
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
21. 3. 2008   #1
-
0
-

Neuvažujete o přechodu na nějaký lepší hosting? Protože to co poslední dobou předvádí one-man show Savana je celkem smutné.
Programujte mi věčně nejde, odezvy jak prase, hlášky typu že na webu není prezentace, že se nelze připojit. Minulý týden nešla Savana celou neděli. Včera večer zase nešla 3 hoďky. Teď celý víkend a pondělí zase avizují výpadky, prý kvůli výměně diskového pole (jehož výměnu už oslavovali 06.02.2008).

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
w3q0
Věrný člen
21. 3. 2008   #2
-
0
-

Mne ide programujte stále ked som na PC ;).

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Al0
Věrný člen
21. 3. 2008   #3
-
0
-

to w3q> fakt? tak to máš nějak uplacenou savanu ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
dinkin0
Newbie
21. 3. 2008   #4
-
0
-

Mě taky programujte běží normálně, pěkně rychle, žádný problémy :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.90.248.–
mylan40
Super člen
21. 3. 2008   #5
-
0
-

Okrem toho nedeľného (?) výpadku mi všetko beží normálne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
janc10
Návštěvník
21. 3. 2008   #6
-
0
-

asi tak 4 vypadky tu boli, tie ktore spomina Dyler, dufam ze to uz pojde tak ako ma ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.103.–
w3q0
Věrný člen
21. 3. 2008   #7
-
0
-

No ja som zatiaľ zaznamenal asi iba 2-3.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Earl Cash0
Věrný člen
21. 3. 2008   #8
-
0
-

ja zaznamenal 2 z toho jeden hoodne dlouhy...bylo to docela neprijemne zvlast kdyz mam programujte jako domovskou stranku - je to takova rozjezdova stranka :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
gaben0
Stálý člen
21. 3. 2008   #9
-
0
-

Ja som za poslednú dobu zaznamenal dosť výpadkov programujte.com, za posledný týždeň asi 3.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.4.–
C, C++
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #10
-
0
-

Ja taky a kdys jsem u kamose, tak s pripojenim 1MB si u nej ani neskrtnu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
23. 3. 2008   #11
-
0
-

To Dyler : A jaký je podle tebe lepší hosting než Savana? Každému hostingu se může stát, že dojde k nějaké "havárii" a chvíli je mimo provoz. A může se to stát i v reálném životě - nejede ti auto apod. Nic není 100% a Savana je kvalitní hosting a nebývá s ním moc problém. Vím o čem mluvím, hostuji u ní také...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Tocimanko0
Grafoman
23. 3. 2008   #12
-
0
-

Okrem nedeľnajšieho výpadku som ich moc nezaznamenal. Asi si mal tú smolu, že si prišiel na prog.com práve vo chvíľi, keď vymieňali na strane savany serveri alebo niečo iné... Všetko mi beží ako má... Latencia dobrá. Som nadmieru spokojný :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
yaqwsx+9
Posthunter
26. 3. 2008   #13
-
0
-

JA měl potíže akorat myslím s tím nedělním výpadkem, jinak OK....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.81.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
26. 3. 2008   #14
-
0
-

http://www.savana.cz/novinky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Al0
Věrný člen
26. 3. 2008   #15
-
0
-

<irony> jenom 7 výpadků za březen</irony>

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
mates0
Grafoman
27. 3. 2008   #16
-
0
-

ja za minulý měsíc zaznamenal asi 3 nebo 4 případy kdy pg.com nešlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
DeaLer+2
Hero
27. 3. 2008   #17
-
0
-

Na programujte trávím poměrně hodně času (vlastně ani nevím proč) a můžu jen říct, že se odezvy zhoršujou a výpadky jsou stále častější, ale údajně se pracuje na (vy)řešení problému.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
27. 3. 2008   #18
-
0
-

Brno - Vinohrady hlásí nepřetržitý provoz (je pravda, že přes den v neděli jsem nebyl doma, ale k večeru jelo naprosto v pořádku) a to bez nejmenší změny latence či občasných výpadků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Jasper0
Věrný člen
27. 3. 2008   #19
-
0
-

Březen byl fakt hodně slabý, výpadků bylo hodně a odezva taky nic moc. Taky než se načte homepage programujte nebo programujte fóra, to je taky tragédie. Čas načtení fóra se poslední dobou jen zřídka vleze pod 10 sekund :D S jinými weby nemám tento problém...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 3. 2008   #20
-
0
-

Pan Dyler, je banan, pozor na něj. Jakmile píše kraviny v tom smyslu, že je savana one-man show, tak to je banán. Jemu vadí každá konkurence osobně a nedělá mu to dobře. To že je někdy někde nějaká havárie je normální, horší je, když se nedá připojit k DB viď banáne, s tím máte problémy zase vy a to stále. Neni Banan právě ten hosting, dkud muselo programujte odejít právě k savaně?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.60.–
Dyler
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 3. 2008   #21
-
0
-

To Anonymní uživatel : Ne, nejsem z banánu. Banán je ještě mnohonásobně horší hosting než Savana. A taky to je myslím one-man show, takže banán opravdu ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.200.150.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Kvalitní hosting zdarma! — založil Hostinger.cz

Kvalitní hosting zdarma! — založil Hostinger.cz

Kvalitní webhosting — založil Lighter

Kvalitní český tým? — založil Matěj Andrle

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý