Simulovaný stisk klávesy – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Simulovaný stisk klávesy – .NET – Fórum – Programujte.comSimulovaný stisk klávesy – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #1
-
0
-

Uz je tu Tase a jeho hloupé dotazy!!!!!!!!!!!!Potřeboval bych vědět, jak simulovat stik klávesy CTRL + V (vložit).Jak simulovat stisk jedné klávesy vím, ale toto ne.

Jak jistě víte, že dělám program spambota, tak si asi umíte představit, k čemu to chci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
DeaLer+2
Hero
21. 3. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #3
-
0
-

:D Jááááá

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #4
-
0
-

Sry ale já tomu moc nerozumím je to v ang. pls zkus z toho vybrat to co bych potreboval (jen vybrat ne slozit)

potrebuji totiz , ze kdys stisknu tlacitko, ve kterem bude vyckavaci smycka 5sec. tak se mi mimo form. vloží text co je ve schránce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
DeaLer+2
Hero
21. 3. 2008   #5
-
0
-

To Tase : Nj, to je problém ... jak ho asi vyřešit ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #6
-
0
-

prosím

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #7
-
0
-

už vím jak se to dělá:

SendKeys.Send("{INSERT}");

ale insert to není ono musí to být Ctrl + V(vložit), ale kvůli angličtině nevím jak se to dělá. Ctrl je ^ ale jak se tam dá V to nvm

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
w3q0
Věrný člen
21. 3. 2008   #8
-
0
-

Chceš programovať? Nauč sa po anglicky.

To specify that any combination of SHIFT, CTRL, and ALT should be held down while several other keys are pressed, enclose the code for those keys in parentheses. For example, to specify to hold down SHIFT while E and C are pressed, use "+(EC)". To specify to hold down SHIFT while E is pressed, followed by C without SHIFT, use "+EC".

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
DeaLer+2
Hero
21. 3. 2008   #9
-
0
-

To Tase : Hale, znáš metodu "pokus/omyl"? Je dobrá, dá se s ním vyřešit hodně problémů prakticky bez znalostí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #10
-
0
-

Tak jsem si to přeložil, ale nefunguje to

SendKeys.Send("^(V)");

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #11
-
0
-

sry uz to funguje stacilo misto V dat v

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
DeaLer+2
Hero
21. 3. 2008   #12
-
0
-

To Tase : Přesně tak, musíš si uvědomit jak ty klávesy poskládat a co která vlastně znamená (můžeš si k tomu třeba zapnout SW klávesnici).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
w3q0
Věrný člen
23. 3. 2008   #13
-
0
-

To Tase : Vidíš že vieš po anglicky, ak chceš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Tase0
Stálý člen
23. 3. 2008   #14
-
0
-

No někdy :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
w3q0
Věrný člen
23. 3. 2008   #15
-
0
-

To je základ programovania.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý