Zhodnoťte můj web – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zhodnoťte můj web – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comZhodnoťte můj web – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den.Opravdu se omlouvám, jestli porušuji nějaká pravidla, ale přál bych si, abyste mi zhodnotily můj web.Jestli toto vlákno zamknou, tak mi to napište do guestbooku.
www.tasesoft.xf.wz.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Tase0
Stálý člen
21. 3. 2008   #2
-
0
-

promiňte www.tasesoft.xf.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Vasek0
Stálý člen
21. 3. 2008   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.60.–
w3q0
Věrný člen
21. 3. 2008   #4
-
0
-

Si snáď robíš prdel. Design-otrasný, učil si sa PHP a používaš ho iba na jednej stránke? Prečo používaš .htm namiesto .html? Sorry, ale toto by som ako web firmy nikdy nedal na web.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
pawlik0
Grafoman
21. 3. 2008   #5
-
0
-

Opravdu ošklivé.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.203.–
Sa Nata A Na. Howgh
gaben0
Stálý člen
21. 3. 2008   #6
-
0
-

Čo sa týka designu naozaj nič moc. btw mohol si to hodiť do kritiky webov.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.17.–
C, C++
Orcslayer0
Stálý člen
21. 3. 2008   #7
-
0
-

Koukám jedna konstruktivní kritika za druhou, všichni zde robili dobré weby hned ze začátku. :)

Tase: Pokud to myslíš trošku s weby alespoň trochu vážně, začni se učit html a css a nedělej weby ve wordu. :) Když už nějaký MS editor, tak Front Page (ten je koneckonců k tvorbě webů i přizpůsoben), ale i jemu bych se i tak vyhýbal - ten lze použít maximálně na statické neinteraktivní weby - pokud budeš chtít přidat nějakou funkcionalitu, tak se již bez znalostí kódu neobejdeš.

Dobré návody jsou např na jakpsatweb.cz. ,)

w3q: Je snad nějaký rozdíl ve funkčnosti použitím přípony *.htm? ,)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
w3q0
Věrný člen
22. 3. 2008   #8
-
0
-

To Orcslayer : Myslím že nie, ale aj tak, je to trochu zastaralé. BTW: Ja nerobím dobré weby ani teraz(aspoň myslím) ale stále lepšie ako toto.
To Tase :

HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.

Vynechal si CSS, veľká chyba. PHP vieš a nepoužívaš? Prečo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Tase0
Stálý člen
23. 3. 2008   #9
-
0
-

Jen kdys je to dulezite.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
w3q0
Věrný člen
23. 3. 2008   #10
-
0
-

To Tase : Ja ho používam všade, pripadá mi to zbytočné sa učenie jazyka, ak ho nepoužívam, a v podstate, je to aj pohodlnejšie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
23. 3. 2008   #11
-
0
-

zamykám, máme Kritiku webu!

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý