Odpočítávání – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odpočítávání – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comOdpočítávání – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Bunny-sh0
Duch
22. 3. 2008   #1
-
0
-

Ahoj chtel bych si na stránky dát odpočítávání do urciteho dne v urcity mesic a rok (napr. 5.8.2015). A aby to bylo ve formatu hh:mm:ss dny.mesice.roky
Jak na to?
dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.92.–
http://bunny.ic.cz http://www.ufo-galerie.cz
Reklama
Reklama
ecube0
Newbie
23. 3. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.82.–
...
kletely0
Newbie
Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.17.–
dinkin0
Newbie
1. 4. 2008   #4
-
0
-

Taky jsem to kdysi sháněl, tak tady to máš:

<body onLoad="startclock();">


<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
var timerID = null;
var timerRunning = false;
function showtime() {
today = new Date();
BigDay = new Date("june 17, 2006")
msPerDay = 24 * 60 * 60 * 1000 ;
timeLeft = (BigDay.getTime() - today.getTime());
e_daysLeft = timeLeft / msPerDay;
daysLeft = Math.floor(e_daysLeft);
e_daysLeft = timeLeft / msPerDay;
daysLeft = Math.floor(e_daysLeft);
e_hrsLeft = (e_daysLeft - daysLeft)*24;
hrsLeft = Math.floor(e_hrsLeft);
minsLeft = Math.floor((e_hrsLeft - hrsLeft)*60);
hrsLeft = hrsLeft;
e_minsLeft = (e_hrsLeft - hrsLeft)*60;
secLeft = Math.floor(e_hrsLeft);
secLeft = Math.floor((e_minsLeft - minsLeft)*60);
secLeft = secLeft;
Temp3='Do 17. června 2006 zbývá '+daysLeft+' dní, '+hrsLeft+' hodin, '+minsLeft+' minut, '+secLeft+' sekund.'
document.frm.left.value=Temp3;
timerID = setTimeout("showtime()",1000);
timerRunning = true;
}
var timerID = null;
var timerRunning = false;
function stopclock () {
if(timerRunning)
clearTimeout(timerID);
timerRunning = false;
}
function stopClock() {
stopclock();
return;
}
function startclock () {
stopclock();
showtime();
}
// -->
</script>

<p align="center"><center>
<form name="frm"><input type="textarea" name="left" size="70" style="background-color: #FFFFFF; text-align: center; font: 10pt Verdana, Arial; border: 1px solid white"></form>
</center></p>


Pouprav si to jak potřebuješ, myslím, že kód je docela přehledný :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.90.248.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Odpočítávání — založil Tomik

Odpočítávání do data — založil Miky

Odpočítávání + Gauge — založil Navara

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý