Kde ve VisualStudiu pripojit dalsi hlavickove soubory? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kde ve VisualStudiu pripojit dalsi hlavickove soubory? – C / C++ – Fórum – Programujte.comKde ve VisualStudiu pripojit dalsi hlavickove soubory? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

ts
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
23. 3. 2008   #1
-
0
-

Zdravim hledam to dobre dve hodiny. Nevim kde ve VS 2008 nastavit, aby se k projektu pripojilo SDK treti strany. Libka jsem zvladl, ale nevim jak a kde pripojit hlaivickove soubory. Ve starem visualku to bylo project settings - c++ - preprocessor, ale tady to je jinak :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.84.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
23. 3. 2008   #2
-
0
-

Tools->Options... -> Projects and Solutions->VC++ Directories->(Include Files, Library Files, ...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
ts
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
23. 3. 2008   #3
-
0
-

prosim jeste o radu.
pridal jsem tam teda jak radite:
$(VCInstallDir)VC\include\SDKprojektu\include

cili v ty slozce include je first.h a dalsi slozky kam se z toho first.h odkazuje...

ve drojaku mam
#include <first.h>
a porad mi rve:
fatal error C1083: Cannot open include file: 'first.h': No such file or directory

Pochopil jsem spatne to VCInstallDir ? Zkousel jsem i verzi bez VC\

Nahlásit jako SPAM
ts
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
23. 3. 2008   #4
-
0
-

omlouvam se jeste jsem mel prekliknout na zalozku include ...

nyni mi to hlasi ze nelze nalezt
"D3D\D3DFrame.h"
budu tedy zrejme nucen jeste stahnout directX SDK, ze?

Nahlásit jako SPAM
AdamHlavatovic0
Stálý člen
23. 3. 2008   #5
-
0
-

Áno, ten nie je súčasťou visual studia.

Nahlásit jako SPAM
ts
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
23. 3. 2008   #6
-
0
-

dekuju

Nahlásit jako SPAM
ts
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
24. 3. 2008   #7
-
0
-

Schroustlo to mnoho *.h, ale mam vsak dalsi problem :(
To SDK dal odkazuje na "D3D/drdframe.h" predpokladal jsem, ze to je DirectX a stahl si nejnovejsi (DX10 - March 2008) jenze tam jsou hlavicky pojmenovany jinak- jako najdu misto d3dmath.h -> dx10math.h, ale osatni tak jasne nejsou- prave vubec se tam nenechazi d3dframe.h. poraite prosim jakou verzi DX SDK mam stahnout abych to jen includnul a mel klid? :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.53.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
24. 3. 2008   #8
-
0
-

Musíte si zohnať tú verziu DX, pre ktorú je program, ktorý chcete skompilovať napísaní. Ale podľa názvov, ktoré uvádzate to bude nejaká prehistorická verzia (pravdepodobne dx7), už v dx9 sú spomínané súbory pomenované ako d3dx9math.h a podobne.

Nahlásit jako SPAM
ts
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
24. 3. 2008   #9
-
0
-

jj jasny bude to naka starsi .. jen jsem myslel jestli to nebude nekdo vedet presnejc ale nevadi - zeptam se ale : je vubec mozne najit tyto stare sdk na netu? na MS strankach takovy stary verze asi nebudou co ? Problem je prave ze v dokumentaci toho SDK co pripojuju neni ani slovo o DX...tak to musim takhle blbe dohledavat :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý