Zablokované složky a soubory – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zablokované složky a soubory – Hardware – Fórum – Programujte.comZablokované složky a soubory – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Bengo0
Stálý člen
24. 3. 2008   #1
-
0
-

Čus mam problem (možná i více lidí), že mám v PC normální moje složky a nejdou otevřít ani smazat ...
Objevilo se mi to po reinstalu Windowsu (ale je to na jinem disku).

Neexistuje naky program nebo něco ? ...

Díky za odpovědi.

Screen :

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Reklama
Reklama
Bengo0
Stálý člen
3. 4. 2008   #2
-
0
-

poradi nekdo ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Hula0
Návštěvník
3. 4. 2008   #3
-
0
-

Po reinstalaci windows se mohlo stat ze tvojich slozek zůstali práva původního uživatele a jako součastnej se tam nedostaneš...
Zkus "Total Commander Ultima Prime 3.3" tam je záložka NTFS a jdou tam převzít práva

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.178.–
Bengo0
Stálý člen
3. 4. 2008   #4
-
0
-

dik skusim

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
3. 4. 2008   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Bengo0
Stálý člen
4. 4. 2008   #6
-
0
-

uz sem to smazl pomoci toho Total Cmma.. dík je uplne super :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
MarV
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
4. 4. 2008   #7
-
0
-

Nazdar, mam podobnej problém s fleškou - občas nějaká složka nejde smáznout, ale co je horší, já tu složku chci smazat, protože je prázdá a ty soubory se z ní vypařily úplně samy:-( Ta fleška už mi takhle sežrala skoro půl G dat, tak mě to začíná štvát...
Navíc mi ve Win (ME) i v DOSu hlásí zaplněné místo, jakože by tam ty věci měly bejt, ale složka má nulovou velikost a nic vní neni.
Poradil by někdo, čim by to mohlo bejt. Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.79.–
Bengo0
Stálý člen
6. 4. 2008   #8
-
0
-

to muže byt tim že už je stará nebo ti spadla na zem :D ... skus tu složku taky "odemknout" ... protože nulovou velikost to má když to je zamčené .... nebo skus tu flashku naformátovat ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý