Ahoj, mám pár dotazů než se registruji. Kolik vlastně vidělám, když mě na reklamu někdo klikne?? Od čeho se to odvíjí?? Musím platit něco za zobrazování mojí reklamy???Byl bych rád, kdyby mě někdo takovéhle základní informace někdo napsal, moc děkuji ;-)
Fórum › Offtopic
Google adsence
No, hlavně, musíš mít alespoň 18, jinak si nemůžeš vybrat peníze.
To Garret Raziel : Jak se to asi tak dozví, že ti není 18 :D
To Jasper : Tak že ti pošlou šek :-). Pokud ti není 18, nemůžeš si šek vyzvednout.
To dinkin : Nicméně k otázce. Přesnou částku ti nikdo neřekne (můžeš se ale inspirovat u jiných), záleží na moha faktorech:
- návštěvnost webu
- unikátní návštěvnost webu
- téma webu (zaměření)... z toho se odvíjí atraktivita reklam a následně částka za proklik
Za zobrazování reklamy neplatíš nic.
To Garret Raziel : Tak si to necháš zasílat na účet :smile2:
To dinkin : Řekl bych, že AdSense už teď není tak výhodná reklama. Na začátku jo, ale teď už si na ni lidi zvykli a tržby klesají. Já mám web s asi 800 uip za den a za poslední půlrok mám 50$ s tím, že většina peněz byla na začátku a teď tržby pořád klesají. Dokončím tu 100$ a končím s AdSense :D
Bezva, a nějaký jiný systém, na kterým by se dalo alespoň trochu vydělávat, něco by jste mě doporučili?? Abych se všude nemusel zbytečně registrovat a zkoušet to sám??Jasper napsal:
To Garret Raziel : Tak si to necháš zasílat na účet :smile2:
To dinkin : Řekl bych, že AdSense už teď není tak výhodná reklama. Na začátku jo, ale teď už si na ni lidi zvykli a tržby klesají. Já mám web s asi 800 uip za den a za poslední půlrok mám 50$ s tím, že většina peněz byla na začátku a teď tržby pořád klesají. Dokončím tu 100$ a končím s AdSense :D
a není takhle náhodou jedno jak se to správně píše?w3q napsal:
Nieje to Google AdSense?
To Nefaritus : OT: Nerejpej a radši raď :P
kámoš kdysi měl web...Taky ho živil z AsSence, pak ale přešel na něco jiného, prej je to o něco výnosnější(10dolarů/měsíc)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Moderátoři diskuze