Java - čení emailů na disku – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java - čení emailů na disku – Java – Fórum – Programujte.comJava - čení emailů na disku – Java – Fórum – Programujte.com

 

paja
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
27. 3. 2008   #1
-
0
-

Zdravim.
Mam na disku nekolik tisic emailu,ktere bych chtel zpracovat.Jsou ve tvaru:

Message-ID: <4046719.1075855815569.JavaMail.evans@thyme>
Date: Thu, 2 Mar 2000 22:55:00 -0800 (PST)
From:bob.klein@enron.com
To:brenda.herod@enron.com
Subject: Re: Interim Operational, Accounting and Tax Services porvided by ENA
Cc:curry@texaco.com
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Bcc:curry@texaco.com
X-From: Bob Klein
X-To: Brenda F Herod
X-cc:
X-bcc:
X-Origin: Beck-S
X-FileName: sbeck.nsf

I agree with the section written for settlements. I would very much like to
be included in your meeting.

Thanks,

Bob

Enron North America Corp.

The attached document is draft 4 of the Interim services ENA will provide to
Bridgeline. Please review and provide any comments ASAP as we are working
towards a FINAL version.

I will be coordinating a meeting for next week to review these services and
provide a status. If you are interested in attending, please let me know.

Thanks,

Brenda
713-853-5778



A chtel bych z nich ziskat predmet, a telo prispevku.

Pokousel jsem se o to takhle:

import java.io.*;
import java.util.*;
import javax.mail.*;

public class cti {

public static void main(String [] args) throws Exception {
String dir = "emaily";

try {
File Dir = new File(dir);
File[] DirList = Dir.listFiles();

for (int i = 0; i < DirList.length; i++) {
BufferedReader bfr = new BufferedReader (new FileReader(DirList[i]));
Mail m = new Mail(new FileInputStream(DirList[i]));
System.out.println("SUUBJECT:" + m.getSubject() );

bfr.close();
}
} catch (IOException e) {
e.printStackTrace();
}
}
}

ale bohuzel v radku:
Mail m = new Mail(new FileInputStream(DirList[i]));
podrthle Eclipse cervene obe slova Mail a hlasi tuto chybu:

Multiple markers at this line
-Mail cannot be resolved to a type
-Mail cannot be resilved to a type

Nevedel by nekdo co delam spatne,nebo jak na to? Diky za napady a rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
jboss0
Newbie
27. 3. 2008   #2
-
0
-

AFAIK java.mail zadny parser neobsahuje, takze si budes muset ten textak rozparsovat sam. V tomto smeru je ti import javax.mail uplne k nicemu.

Udelej si vlastni tridu Mail a metodu parse(InputStream in) a tam si naimplementuj vlastni parsovani mailu. Pokud potrebujes jenom predmet a telo tak to mas jednoduche. Staci vzit radku ktera zacina Subject: a pak prazdny radek symbolizuje zacatek tela zpravy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.51.–
Honza Štěrba [br] Weby: jansterba.com, thenoobonrails.blogspot.com [br] Projekty: Manitu.cz (beta), Boomy.cz, iKomentare.cz [br]
paja
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
27. 3. 2008   #3
-
0
-

To jboss : A dokazl by nekdo napsat takovy kus kode ktery by to rozparsoval? Bohuzel regularni vyrazy moc neovladam :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
jboss0
Newbie
28. 3. 2008   #4
-
0
-

To paja : Jo tak to by bylo dosti kontraproduktivni. Regularni vyrazy na to urcite nepotrebujes. Dokonce by to bylo dost plitvani v takto jednoduchem pripade.

Nahlásit jako SPAM
IP: 192.9.112.–
Honza Štěrba [br] Weby: jansterba.com, thenoobonrails.blogspot.com [br] Projekty: Manitu.cz (beta), Boomy.cz, iKomentare.cz [br]
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
28. 3. 2008   #5
-
0
-

To jboss : A jak na to tedy? Diky za napady a rady. Uz jsem z toho fakt na prasky

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
JanKodera0
Newbie
28. 3. 2008   #6
-
0
-

To asi budete jeste chvilku. No bud pouzijete regularni vyrazy. Protoze sice nejsou efektivni (pro tuto ulohu), ale zase jsou dobre zdokumentovany.
A nebo proste nactete soubor do buffered readeru a nechate si vracet jednotlive radky mailu. (metoda readLine) a v nich pres indexOf budete hledat subject.
Stejne tak dokazete zjistit, ze je konec hlavicky a zacina vlastni email.
Je to na par radek.
metoda IndexOf http://java.sun.com/j2se/1.4.2/docs/api/java/lang/String.html
a tady priklad cteni souboru pres readLine
http://www.cafeaulait.org/slides/sd2000west/javaio/54.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.245.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Posielanie emailu — založil bugisoft

Posílání emailů ?? — založil wokena

Zaslání emailu v C++ — založil Milanz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý