Rad bych se naucil programovat v C#, ale problem je ze nevim co programovat, vubec nemam sajnu a docela by se mi hodilo vytvorit nejaky muj referencni projekt/aplikaci.
Mam znalosti programovani v ruznych jazycich, OOP, atd...
Rady at programuju matematicke ulohy prosim smerujte na zacinajici programatory, kterym ja nejsem.
Dekuji za napady.
Fórum › .NET
Napady co programovat
Tak tenhle problem znam :) no a co se chces naucit? :) Nejdriv nebyly napady a ted uz sice jsou ale zas neni cas...
Hm tak treba by se mi hodila utilitka, ktera by mi nejdriv umoznila vybrat si odnekud nejaky soubor nebo vice, s moznosti pouziti zastupnych znaku (jako to umi treba totalComander) a pak bych si vybrala cilovy adresar. Po stisku tlacitka se udela tohle:
1. najdou se vsechny soubory co odpovidaji podmince ve zdrojovem adresari. (i podadresarich)
2. postupne se projde cilovy adresar vcetne podadresaru a pokud se najde stejny soubor (staci podle jmena) nahradi se tim z adresare zdrojoveho.
Takze napriklad:
v adresari Zdroj jsou dva soubory co odpovidaji podmince *.dll (a.dll, b.dll), v adresari Cil je prvni nalezen soubor a.dll a program ho nahradi souborem Zdroj/a.dll, pak se najde b.dll v adresari Cil/podadresar a nahradi se souborem Zdroj/b.dll atd.
Obcas totiz potrebuju v nejakem rozsahlem projektu vymenit vsechny knihovny za aktualni verzi...
Jestli neumis naucis se na tom rekurzi, regularni vyrazy a praci s vestavenymi typy v namespacu System.IO... a spoustu dalsich veci ;-)
Jestli neni jasny zadani tak se ptej, stejne tak pomuzu s navrhem :)
Jestli se opravdu nudíš, tak se připoj k nějakýmu projektu, např. http://www.codeplex.com/texynet.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
E-shop - návrhy, nápady a také podobné kecy :) — založil marioff
Nápady na tvorbu web/desktop aplikácii — založil FrewCen
Naučte se programovat — založil Tomáš Bobek
Naučte se programovat c *C — založil ppeter
V čem programovat grafiku C++ — založil anonym