Citanie celeho riadku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Citanie celeho riadku – .NET – Fórum – Programujte.comCitanie celeho riadku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

dodo_mt0
Newbie
29. 3. 2008   #1
-
0
-

Ahoj
Chcel by som sa spytat ako precitam cely riadok od zaciatku do konca aj s medzerami?
Je to jednoducha aplikacia ktora cita riadok po riadku a zapisuje ho do suboru potom to z toho suboru upravene precita..

Prikladam kod:

'ulozi data

Dim s1 As New IO.StreamWriter("riadkovanie.txt") 'otvori soubor

Dim p As Integer 'premenna p su cisla ktore generuje za N

For i As Integer = 0 To rtb1.Lines.Length - 1 'prejst vsetky riadky
's1.WriteLine("N" & p & " " & i) 'zapise do riadku N
s1.WriteLine(i)
p += krok1.Value
Next
s1.Close()

' nacita data
Dim s2 As New IO.StreamReader("riadkovanie.txt") 'otvorit subor
While Not s2.EndOfStream 'citat pokial som neni na konci suboru
Dim text As String = s2.ReadLine() 'nacitat riadok
rtb1.Text = s2.ReadToEnd 'zapisat riadok do richtextboxu
End While

s2.Close() 'zavriet soubor


Dakujem
dodo

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.146.–
dodo
satyres0
Newbie
24. 4. 2008   #2
-
0
-

upřesni to prosím, moc nechápu co požaduješ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.109.–
aerkain0
Newbie
30. 4. 2008   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.89.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

Delenie celeho AX — založil andy

Zaseknutí celého serveru — založil Anonymní uživatel

Test celeho cisla C — založil Lalo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý