Dobrý den. Mohl by mi prosím někdo poradit jak (a jestli je to vůbec možné) zobrazit výpočetní náročnost (například MIPS, potřebný čas) úlohy? Dekóduji MP3 zpět do WAV pomocí LAME coderu (tedy přesněji pomocí dekodéru v něm obsaženého, který mám jako samostatný zdrojový kód) a potřeboval bych, aby se po zapsání příkazu pro dekódování (v příkazové řádce) zobrazil tento údaj (v příkazové řádce nebo zapsaný v souboru). Nejsem příliš zdatný programátor (zatím co jsem potřeboval, jsem vygooglil, ale s tímhle nehnu), takže bych potřeboval nějakou polopatickou odpověď nebo odkaz někam, kde se o tom píše. Děkuji mnohokrát
Fórum › C / C++
Možnost zobrazení výpočetní náročnosti úlohy
Zdravím,
na tohle bude nejlepší vytvořit pracovní vlákno a nezdržovat tak celou aplikaci. Bohužel je to OS specific. Samozřejmě se dá použít třeba knihovna ZThread, jen se obávám ať to není kanón na vrabce. Takže ještě dopiš na jakém systému(ech) by to mělo běžet. A pokud bych odpovíal zcela zcestně a jde ti jen o ten výpis,tak se to dělá pomocí escape znaku \r.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů
Podobná vlákna
Test paměťové a časové náročnosti SE java aplikací — založil Arnie
Historické výpočetní kousky — založil remmidemmi
Tištěné magazíny o výpočetní technice — založil Ace McIntosh
Možnost přivýdělku — založil Koudyss
Možnost výměny zboží — založil Tokan
Moderátoři diskuze