Problem so strankovanim v PHP – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem so strankovanim v PHP – PHP – Fórum – Programujte.comProblem so strankovanim v PHP – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Rado
~ Anonymní uživatel
42 příspěvků
30. 3. 2008   #1
-
0
-

Ludia vedel by mi niekto poradit ako na strankovanie? ono to funguje, ale iba vtedy ak mam vypis iba v jednom subore, napr vypis.php..ale problem mam uz priamo na stranke, ked to ide cez napr "index.php?id=2" a vtedy mi to po kliknuti na druhu stranku hodi opat na zaciatok stranky, cize index.php/
nie zrovna zrozumitelne som to napisal, ale dufam ze viete co tym myslim :).
prosim o radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.151.–
Reklama
Reklama
Gobik0
Návštěvník
1. 4. 2008   #2
-
0
-

Pokud mi neukážeš script, tak ti moc neporadím. Ale mohlo by to být tím, že máš zaplé registerglobals a proměnnou $id, kterou předáváš stránce, někde ještě před stránkováním přepíšeš na chybnou hodnotu a stránkování selže.

Ale jak říkám, chyba může být v podstatě kdekoliv. postni tu script ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.244.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Problem se strankovanim — založil turbo-snek

Pomoc se stránkováním — založil Rodgers23

Problem php — založil sparky29

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý