Prehravac na stranke – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prehravac na stranke – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPrehravac na stranke – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Tomi
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
30. 3. 2008   #1
-
0
-

Cavte. Nasiel som na nete volne siritelny prehravac na stranky. http://ourwebmarketing.com/audioplayer.html Vsetko by bolo super, ale neviem ako mam vyriesit to, aby mi pri kliknuti na daku podstranku nezacalo hrat vzdy odznovu. Vid v praxy na mojej "stranke" chatari.uvadi.cz. Neviete mi poradit ako na to??? Dakujem vopred.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
Tomi
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
30. 3. 2008   #2
-
0
-

P.S.: popripade mi neviete poradit daky iny??? Ktory ma napriklad aj playlist??? :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
pawlik0
Grafoman
30. 3. 2008   #3
-
0
-

Zatím mě napadají framy, ale.. radši bych počkal na lepší nápady....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.203.–
Sa Nata A Na. Howgh
Earl Cash0
Věrný člen
30. 3. 2008   #4
-
0
-

nejsem sice odbornik na flash..ale neslo by to poresit primo v tom prehravaci??

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
1. 4. 2008   #5
-
0
-

zdravim,

snad pomozem. riesenie je pisane aj priamo na stranke.

(kod ktorym vkladas pesnicku do stranky):

<script language="JavaScript" src="audio-player.js"></script>

<object type="application/x-shockwave-flash" data="player.swf" id="audioplayer1" height="24" width="290">
<param name="movie" value="player.swf">
<param name="FlashVars" value="playerID=1&autostart=no&soundFile=your_file_name.mp3">
<param name="quality" value="high">
<param name="menu" value="false">
<param name="wmode" value="transparent">
</object>


autostart=no - malo by zarucit ze sa nezacne automaticky pustat dany song

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.117.–
@mattonik
tomi860
Newbie
1. 4. 2008   #6
-
0
-

To sir_arthur : no to je pekne. Ale ja chcem, aby po nacitani stranky hudba hrala. Vadi mi iba to, ze po kliknuti na akykolvek odkaz na podstranku zacne hudba hrat odznovu a nepokracuje dalej. :smile13:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.241.–
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
1. 4. 2008   #7
-
0
-

aha tak, tak to som zle pochopil, prepac :) no tak to asi jedine cez iframe alebo nacitavat obsah stranok cez ajax, bo neviem si predstavit ako by si jednotlive stranky predavali informaciu o case, v ktorom skladba prestala hrat a tak dalej...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.117.–
@mattonik
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
2. 4. 2008   #8
-
0
-

Možná mít celý webovky v jednoum souboru...ale nevím jestli by to pomohlo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
dalaman0
Věrný člen
7. 4. 2008   #9
-
0
-

Alebo pri prvom pristupe si vytvor cookie s malou zivotnostou a pri kazdom dalsom pristupe uz len zisti ci cookie existuje ak nie tak ho vytvor a prehraj ak ano tak neprehraj

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.185.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
xyz123
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
28. 4. 2008   #10
-
0
-

Při přechodu nastav cookies s pozicí přehrávání a pak volej zvuk s parametrem start podle cookies (něco trošičku jako http://www.karotka.cz/clanek/19-jak-streamovat-video-aneb-na-cem-stoji-youtube.html )

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
zonda0
Stálý člen
7. 11. 2008   #11
-
0
-

to mám ako v tom flashi nastaviť ten cookies ??
napíše prosím ako by sa to malo nasatviť a hl. kde ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.92.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Bengo0
Stálý člen
8. 11. 2008   #12
-
0
-

www.flash.cz tam si to najdi, jinak hudba na webu je nesmysl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
7raul0
Návštěvník
12. 12. 2008   #13
-
0
-

Bengo napsal:
www.flash.cz tam si to najdi, jinak hudba na webu je nesmysl.


myslym si to aj ja lebo stale aby hrala hudba to je somarina

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.203.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Přehrávač — založil seberm

Video přehrávač — založil plasmo

MP3 přehrávač — založil hejnallukas

MP3 prehravac — založil brumla

Webový přehrávač — založil wagy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý