Zdravím
rozjíždím jedno nové fórum a mám neuveřitelne težkou práci a to vybrat stabilní hosting. Jelikož se jedná o phpbb3 fórum tak stačí podpora PHP5 a MYSQL 5, uvítám podporu MySQLi, podpora modu_rewrite. Velikost prostoru stačí 200MB, traffic neomezený. Důležité je aby jel hosting stabilne a rychle a nebyli tam žádné výpadky. Je to trochu paradox, po zadání slova hosting se na Vás vynoří na googlu tolik stránek, že nevíte kterou vybrat. Bohužel je pravda, že 90% hostingu je mizerných a já se zrovna nechal napálit hostingem od gigaserver.cz . Píší jak je 90% uživatelu maximálně spokojených ale to teda opravdu nevím co to je za uživatele, když já mám tento hosting 2-3 dny a z toho byl výpadek minimálně 10x nehlede nato, že když už to i jelo tka to bylo strašně pomalý. Cena neni podmínkou, pokud to bude trochu dražší ale bude to opravdu stát zato tak mi to nevadí, sem ochoten si připlatit, ale toto je opravdu hrozný. Když jsem chtěl mrknout na web Savana.cz tak zrovna stránky nejely, zkusil jsem to za 15 minut a jejich stránky jim opět nejely, tak tohle me opravdu odradilo.
Prosil bych doporučit nějaký hosting z vlastní zkušenosti který víte že je dobrý, má dobrou online podporu a splnuje požadavky napsané výše.
A to ještě ani nevím jeslti mi z Gigaserveru vrátí peníze, které jsem donich dal, pokud tak neučiní tak už by to byl opravdu docela extrem.
Fórum › Offtopic
Kvalitní webhosting
Ahoj.
Otázka hostingu pro webové stránky je opravdu těžký.
Já osobně používám hosting forpsi.cz http://www.forpsi.cz/
Jsem s ním dá .. se .. říct spokojen, a to jak ze stabilitou, tak s tech. podporou.
Ale tobě se líbit nemusí. ( Píšu pouze z vlastní zkušenosti ).
P.S.: Používám EXCLUSIVE hosting
Každopádně tedkon mi volali z Gigaserveru že se omlouvají a tak my vysvetlili co to zpusobuje (PTP servery) a řekli že moji stránku budou sledovat a udělají naní 7 denní meření a že prej ve středu by to měli opravit že o tom vědí a že natom pracují, tak jim dám ještě šanci, protože když už mi zavolali a vysvetlili mi to tak si toho vážím. Tak uvidím no, dám vědět. Přece jen převod penez a zas to všechno zabere nějakej ten čas, kterej se mi do toho dávat nechce a jelikož vím o čem mluví tak jím dám šanci aby to nějak pořešili.
Osobně bych doporučil www.hosting.digiservis.cz. Ačkoliv začínají tak jsou velmi stabilní a podpora řeší vše okamžitě. Navíc se s nimi dá domluvit... Nevím, jestli tobě to bude vyhovovat, ale mě to stačí.
Celkom zaujímavý je maxhosting.sk ... Dá sa s nimi dohodnúť. Osobne u nich budem hosťovať dva weby (jeden osobný, jeden komerčný). Na požiadanie pridajú rôzne php extension, prispôsobia sa potrebám užívateľom... Ale z osobnej skúsenosti budem môcť tvrdiť až neskôr :)
To survik1 : Webhosting hosting.digiservis.cz neznám, ale odrazuje mě základní problém - žádné kontakty, tzn., že ten hosting pravděpodobně provozuje nějaký klučina doma v pokojíku. Nehledě na otřepanou frázi "Sídlo naší společnosti: DigiServis.cz...", přičemž samozřejmě žádná taková společnost neexistuje. Ten klučina nemá ani živnost, takže pokud ho to časem omrzí (dřív nebo později), klienti budou mít velké problémy.... navíc si z něj nic nevezmou. "Neomezený traffic" a podporu "PHP 4" asi nemá smysl nějak více komentovat.
To Zdeny : já na nich hostuju svoje portfolio (http://www.satera.cz) a třídní stránky. Zatím naprostá spokojenost :smile1: S podporou sem se vždycky nějak domluvil. Výpadky se objevujou ale není to tak častý.
ja odporucam elbiahosting.sk, mozes mat viac domen na jeden hosting, super podpora, rychla aktivacia sluzieb (zaplatite v banke a date nejaky dokaz, napr. vypis z banky alebo nieco take a uz aktivuje), nizke ceny atd atd
mam u nich 3 weby + 1 domenu a spokojnost
mas este skusenost s webhouse.sk ale to je ina cenova kategoria
S WebHouse (starý TRIPSOFT) mám vyše 5 ročnú skúsenosť. Počas tejto doby som nezaznamenal nijaký závažný problém (nejaké malé výpadky tam boli, ale kde niesu?). Zažil som aj situáciu, kedy mal právo mi pozastaviť webhosting (chyba na strane banky, ktorá zapatrošila môj prevodný príkaz), ale bezproblémovo sa všetko vyriešilo. Takže serióznosť na ich strane a spokojnosť na mojej. Áno, ceny majú trochu privysoké pri dnešnej konkurencii. Od nového roku aj upravovali služby, ale na nesprávnych miestach :).
Santas: ten elbiahosting.sk ma celkom zaujal hlavne ten multihosting. Teraz by sa mi také dačo hodilo. Teraz som dokončil jednu maličkú firemnú prezentáciu (dokopy celá má 120KiB) a nevidím dôvod prečo by som mal pre takúto "mini" stránku zaplatiť novú slúžbu!? Ale nejako nemôžem nájsť podmienky prevádzkovania na ich serveroch, nemáš ich?
Prosim vas - je moznost nekde udelat stranku ale SKUTECNE ZDARMA ??? Ne ze by se zdalo 1200/rok a pod. ceny vysokymi, ale jde tu o princip - po zadani free webhosting / free domain se mi zjevi 300 000 nalezu, vsechno je FRII vsechno je ZDARMA a nez se tim proklikate tak zjistite ze vsude chteji penize .. Rikam - neni to problem, ale platit budu preci az tehdy kdyz nenaleznu NIC co je zdarma ne .. Prosim tedy o radu - vete nekdo o moznosti vytvoreni (a vlastnoho navrzeni) web stranky (idealne v domene ED,CZ,SK, an. NET) ale opravdu ZDARMA ?
Dekuji
Santas: ešte zatiaľ nijako... zvažujem ešte WebSupport.sk (kvôli cene)
OT otázka: ak si zaregistrujem .sk doménu pod svojim dočasným sk-nic handlerom, bude doména moja? (bez nejakých poplatkov za zmenu majiteľa domény, alebo tak). Keď dostanem svoj "konečný" ten sa bude líšiť od dočasného, alebo ako to je?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Přechod na kvalitní hosting — založil Dyler
Kvalitní hosting zdarma! — založil Hostinger.cz
Kvalitní český tým? — založil Matěj Andrle
Kvalitní hosting zdarma! — založil Hostinger.cz
Další kvalitní CZ fóra na .NET? — založil aerkain