AppendChild() ... IE vs FF – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

AppendChild() ... IE vs FF – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comAppendChild() ... IE vs FF – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kony
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
2. 4. 2008   #1
-
0
-

ahoj lidi mam problem, jak uz je zvykem ve FF bezi jak ma :-) ale v IE hodi hlasku neplatny argument :-(

var oEditor = window.parent.InnerDialogLoaded() ;
var FCK = oEditor.FCK ;
function insertFile(fileid)
{
var img = document.getElementById("file"+fileid);
var src = img.src;
//var width = img.width;
//var height = img.height;
var alt = img.alt;
var title = img.title;

var filelink = document.getElementById("filelink"+fileid);
var target = filelink.href;

var width = document.getElementById("width"+fileid).value;
var height = document.getElementById("height"+fileid).value;

image = FCK.CreateElement('IMG');
image.src = src;
image.alt = alt;
image.width = width;
image.height = height;
image.title = title;

odkaz = FCK.CreateElement('A');
odkaz.href = target;
odkaz.target = "_blank";
odkaz.title = title;
odkaz.appendChild(image);

text = document.createTextNode(alt);
odkaz.appendChild(text); <----- TOHLE mu vadi :-( jinak vse bezi

d = FCK.CreateElement('DIV');
d.className = "image";
d.appendChild(odkaz);
}

nevite cim to muze byt?? :-( uz opravdu nevim :-(

dekuji za napady

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.43.–
Reklama
Reklama
dalaman0
Věrný člen
7. 4. 2008   #2
-
0
-

Ja bys om chybu videl v text = document.createTextNode(alt); o riadok vyssie... mozno mas zle definovanu premennu alt... skus si ju vypisat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.185.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 4. 2008   #3
-
0
-

To dalaman : jj to jsem zkousel ... ale bohuzel i kdyz sem tam zkousel napsat primo text tak to neproslo :-( tvari se to porad spatne :-( zkousel jsem prejmenovat i promennou text treba na txt ale stale nic :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.43.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

VS2005+Press — založil GD

Ošetření vstupu — založil Kenvelo

Všebecná otázka zápisu — založil Spectator

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý