Zdravim vás,
nemá tady někdo zkušenosti s programem Norton Ghost 14?? Jedná se o to že řešim zálohování přes síť, to se mi v programu zatim nepovedlo, ale věc druhá a nyní důležitější je zálohování kompletního systému.
Věc se má takhle: Chtěl sem vytvořit kompletní obraz disku na kterém byly nahrány Win XP pros(dejme tomu disk "A"). Tento disk sem zálohoval na diks, který je pod Win XP pro.(dejme tomu disk "B") kde je program nahranej. Poté sem disk "A" zformátoval a provedl obnovu ze zálohy na disku "B" zpět na disk "A". A teď to přichází... v programu sem zaškrtal všechny věci jako spouštěcí soubory, tabulky a různé další funkce. Když sem potom disk "A" po obnovení namontoval zpět do počítače kde byl před zformátováním, systém naběhne na úvodní obrazovku, kde zadám přihlašovací údaje, ale jakmile začne přihlašovat tak se po chvilince obejeví okno "Odhlášení" a opět jsem na úvodní obrazovce. V systému sou tři účty, všechny Admin a ani pod jednim se nelze přihlásit.
Chci se zeptat jestli jste se někdo nesetkal s podobnou nebo stejnou situací?? A taky nevim jestli mám hledat chybu v programu nebo v systému, ale jelikož před tím než sem začal experimentovat fungoval bez problémů tak myslim že to bude spíš programem.
Fórum › OS - Windows
Zálohování (Norton Ghost 14)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů
Podobná vlákna
Aktivace Norton Account — založil m
Problem s Norton internet security 2006 — založil ps2console
Zalohovani mysql - obnova dat — založil rainbof
GhostScript — založil jozef
Ghostscript — založil tomiczech