[DB] import sql dumpu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

[DB] import sql dumpu – PHP – Fórum – Programujte.com[DB] import sql dumpu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

netman920
Super člen
4. 4. 2008   #1
-
0
-

mam nejaky subor .sql napr.

-- phpMyAdmin SQL Dump

-- version 2.11.2.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Hostiteľ: localhost:3306
-- Vygenerované:: 04.Apr, 2008 - 10:37
-- Verzia serveru: 5.0.45
-- Verzia PHP: 5.2.5

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Databáza: `test`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Štruktúra tabuľky pre tabuľku `online`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `online` (
`id` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`kde` text NOT NULL,
`cas` text NOT NULL,
`kedy` text NOT NULL,
`ip` text NOT NULL,
`cookies` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=cp1250 AUTO_INCREMENT=2 ;

--
-- Sťahujem dáta pre tabuľku `online`
--

INSERT INTO `online` (`id`, `kde`, `cas`, `kedy`, `ip`, `cookies`) VALUES
(1, '/index.php', '1204797329', '06.03.2008 10:55:29', '127.0.0.1', '');


ako urobit php skript, ktorý vykonal takýto sql príkaz zo súboru pomocou php???
teda aby ho ulozil

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
4. 4. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
netman920
Super člen
4. 4. 2008   #3
-
0
-

To hrach : diky vyzera ze to je ono vyskusam

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Santas0
Věrný člen
4. 4. 2008   #4
-
0
-

a nestacilo by obycajne mysql_query()?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
netman920
Super člen
24. 4. 2008   #5
-
0
-

To Santas :
a ako presne to myslis?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Tocimanko0
Grafoman
24. 4. 2008   #6
-
0
-

To Santas : Zrejme potrebuje vykonať sql skript zo súboru.... A nechce to ťahať do mysql_query. To by bolo o ničom ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
toka0
Stálý člen
25. 4. 2008   #7
-
0
-

To Tocimanko : No ale ta knihovna asi uvnitr tridy dela to same, ne? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
netman920
Super člen
25. 4. 2008   #8
-
0
-

To toka :
Neslo by nieco konkretnejsie

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
25. 4. 2008   #9
-
0
-

To toka : sem neptej a podivej se.
prosim zdrzte se nikam nevedoucich diskuzi. bud vim co a jak, nebo nevim. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý