Ukladani dat – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ukladani dat – C / C++ – Fórum – Programujte.comUkladani dat – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Earl Cash0
Věrný člen
6. 4. 2008   #1
-
0
-

zacal jsem nedavno programovat takovou malou herni hricku ve ktere bych potreboval ukladat uzivatelovy data (score, jmeno, statistiky,...) podminkou je aby zapsana data byla na pohled necitelna (aby si nahodou hrac neupravoval staty), ale zaroven by se s nimi dalo jednoduse manipulovat v programu. uplne nejlepsi by to bylo ve forme externiho souboru. nezna nekdo zpusob jakym to realizovat??

jeste bych zminil ze NECHCI pouzit databazi....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Reklama
Reklama
tmi0
Věrný člen
6. 4. 2008   #2
-
0
-

zapisuj ta data binarne, tedy pomoci fwrite. pro neprogramatora citelna urcite nebudou a navic tim dost usetris mista (hlavne pokud budes ukladat cisla).

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Earl Cash0
Věrný člen
6. 4. 2008   #3
-
0
-

To tmi : diky moc...tohle jsem potreboval :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 78 hostů

Podobná vlákna

Ukládání dat na disk — založil sh00ter

C# Ukladani dat do .ini — založil nevimjakejmeno

C# : Ukládání dat ve WForms — založil Hoffik

Ukladani dat na jine servy — založil lubík

Ukládání dat pro grafy — založil Carduus

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý