Z *.xls to TStringGrid – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Z *.xls to TStringGrid – C / C++ – Fórum – Programujte.comZ *.xls to TStringGrid – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Budko
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
7. 4. 2008   #1
-
0
-

Zdravim,
ve skole nam dali ukol napsat program, ktery by mel fungovat jako seznam knih. Zakazali nam pouzivat databaze. Proto bych se chtel zeptat jak jde prohodit data z *.xls do TStringGrid?

diky za odpoved ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.215.–
Reklama
Reklama
tmi0
Věrný člen
10. 4. 2008   #2
-
0
-

a na co to potrebujes?:) to se da resit spoustou dalsich zpusobu, napriklad tak ze knizky budes zapisovat binarne do nejakyho souboru s tim ze kazdy pridelis pevnou delku useku pameti kvuli okamzitymu pristupu, a vyhledavat v nich budes moct binarne (teda pokud je budes mit serazeny podle nejakyho kriteria)
a co se tyce formatu xls, sice nevim co to je ale predpokladam ze existuje nejaka specifikace formy jeho datovy reprezentace a v ramci ni se muzes podivat jakym zpusobem ze souboru tahat data (a pokud ta specifikace neni verejna, pak je to prasackej format a tebe ceka prace v nejakym hexadecimalnim editoru:))

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

Databaze .xls — založil Jakub Doucek

Problem s exportom do xls — založil syphon

Vzorce xls -> Java — založil OndraZ

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý