Compression (C) – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Compression (C) – C / C++ – Fórum – Programujte.comCompression (C) – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
petr0
Duch
6. 7. 2006   #1
-
0
-

Pot?eboval bych ve sv?m programu pou??t n?jakou free knihovnu na kompresi. Je?t? jsem nikdy s ??dnou ned?lal, tak bych v?s cht?l poprosit, jestli byste mi mohli n?co doporu?it.

Pot?ebuju hlavn? rychlost (na ??innosti tak nez?le??, hlavn? a? v?sledn? soubor nen? tak velk?) a ne moc slo?it? ovl?d?n?. Pot?ebuju to na ukl?d?n? docela velk?ch pol? dat do souboru tak, aby se mi to do toho souboru ulo?ilo zm??knut? a kdy? to z n?ho budu cht?t vyt?hnout a zase nahr?t do pole, aby mi to tam ta knihovna zase rozbalila.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jura_0
Stálý člen
6. 7. 2006   #2
-
0
-


Pot?eboval bych ve sv?m programu pou??t n?jakou free knihovnu na kompresi. Je?t? jsem nikdy s ??dnou ned?lal, tak bych v?s cht?l poprosit, jestli byste mi mohli n?co doporu?it.

Pot?ebuju hlavn? rychlost (na ??innosti tak nez?le??, hlavn? a? v?sledn? soubor nen? tak velk?) a ne moc slo?it? ovl?d?n?. Pot?ebuju to na ukl?d?n? docela velk?ch pol? dat do souboru tak, aby se mi to do toho souboru ulo?ilo zm??knut? a kdy? to z n?ho budu cht?t vyt?hnout a zase nahr?t do pole, aby mi to tam ta knihovna zase rozbalila.



Pokud uprednostnujete rychlost(a na kompresi vam az tak nezalezi), tak podle me,jednoznacne zlib. Vice info na http://www.zlib.net/. Je to free a multiplatformni, ale jestli pracujete na winech, tak si budete muset stahnout jiny balicek, ale budte bez obav, na onech strankach, to lze celkem snadno dohledat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 142 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý