Vývojové prostředí (C) na Vistách – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vývojové prostředí (C) na Vistách – C / C++ – Fórum – Programujte.comVývojové prostředí (C) na Vistách – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Tase0
Stálý člen
12. 4. 2008   #1
-
0
-

Již dříve jsem programoval v jazyku C, ale měl jsem windows XP, ale po čase jsem přešel na Wisty, protože jsem si koupil notebook a s XP uz se neprodávají.Nainstaloval jsem si DEV-C++ a napsal pro zkušku program "ahoj svete".Když dám zkompilovat soubor, tak mi to napíše, že so to zkompilovalo, ale v adresáři nic není.Tak bych chtěl poprosit o jiné vývojové prostředí, které běží i na wistách (Ten kompilátor).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
yaqwsx+9
Posthunter
12. 4. 2008   #2
-
0
-

Code::Blocks anebo VS...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.87.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Tase0
Stálý člen
12. 4. 2008   #3
-
0
-

pise to stejnou chybu:

-------------- Build: Release in Ahoj ---------------

Compiling: main.c
mingw32-gcc.exe: installation problem, cannot exec `cc1': No such file or directory
Process terminated with status 1 (0 minutes, 0 seconds)
0 errors, 0 warnings

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
12. 4. 2008   #4
-
0
-

Není to problém vývojového prostředí ale kompilátoru (tady konkrétně GCC)

Nový GCC funguje i na Vistě...
Pro C:
http://downloads.sourceforge.net/mingw/gcc-core-3.4.5-20060117-2.tar.gz?big_mirror=1
Pro C++ ještě navíc:
http://downloads.sourceforge.net/mingw/gcc-g%2B%2B-3.4.5-20060117-2.tar.gz?big_mirror=1

Taky mužeš přidat tohle do PATH, pomáhá to:
$cesta_k_vyvojovemu_prostredi$\$slozka_s_mingw$\libexec\gcc\mingw32\3.4.5
Ale stáhnou novější MinGW je lepší.

Jinak k tomu IDEčku..na Dev-C++ se vykašli, je to mrtvý projekt a použi třeba ten Code::Blocks

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Vyvojove prostredi — založil ondrej

Vývojové prostředí — založil gajasek

Vývojové prostředí — založil Dominik

Vývojové prostředí — založil Zelenáč

Vývojové prostředí — založil Kenvelo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý