ZOBRAZNIE/SKRYTIE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ZOBRAZNIE/SKRYTIE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comZOBRAZNIE/SKRYTIE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
netman920
Super člen
12. 4. 2008   #1
-
0
-

ako zabezpecim aby sa mi napr. po kliknuti na tlacitko ukázal alebo skryl div??
mam kód



<input type="button" value="klikni"
onclick="document.getElementById('div').style = 'display: none;'" >
<div style="" id="div">s</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
12. 4. 2008   #2
-
0
-

<script language="javascript" type="text/css">

function skryvani (divid) {
prvek = document.getElementById(divid).style;
prvek.display = (prvek.display == 'block') ? 'none' : 'block'; // podmínkový operátor
}
</script>
<input type="button" onclick="skryvani('prvni_div');" />
<div id="prvni_div">TEXT</div>

Tímhle to můžeš zobrazovat a skrývat pořáad dokola. Lepší je to mít ve funkci - můžeš to pak volat víckrát, stačí jen měnit IDčka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
netman920
Super člen
12. 4. 2008   #3
-
0
-

To Nefaritus :
sory nejako mi to nefunguje :-(
nevadi ze ten div mam vo vnutry form-ka?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
13. 4. 2008   #4
-
0
-

Já to vařil z vody...tohle už mám odzkoušený a funguje...

<script language="javascript" type="text/javascript">

function skryvani(divid) {
prvek = document.getElementById(divid).style;
prvek.display = (prvek.display == 'block') ? 'none' : 'block';
}
</script>

<input type="button" value="KLIKNI" onclick="skryvani('prvni_div');" />
<div id="prvni_div" style="display: none;">TEXT</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
netman920
Super člen
13. 4. 2008   #5
-
0
-

To Nefaritus :
dakujem pekne
velmi si mi pomohol

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Skrytie divu — založil Anonymous

Skrytie obsahu v prezentácií — založil Enuyvatar

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý