Rysuje sa mi ponuka od jedného (určite nepreháňam, keď poviem že) milionára, ktorý potrebuje naprogramovať e-shop. Keďže by mi to trvalo strašne dlho a programovanie je skôr o tom, dobre využiť už hotové práce, pýtam sa, ktorý z produktov by ste mi poradili? Pôjde o jednoduchší internetový obchod a mala by tam byť nejaká tá bezpečnosť... Prípadne aké máte skúsenosti?
Len by to mohlo byť zadarmo a voľne stiahnuteľné.
Ďakujem.
Fórum › PHP
OpenSource / free produkt - eshop
prestashop - celkom schopny produkt, templatovany pomocou smarty tusim, zadarmo, dobra zakladna, rychlo sa vyvija, nove technologie. Sam ho vyuzivam.
To sir_arthur: Preklad do slovenského jazyka si musím spraviť sám alebo to už má nejaké jazykové mutácie? Osobne sa nerád moc rýpem do väčších projektov :) Podporuje i nejaké to šifrovanie, SSL a tak? Inak ma celkom zaujal tento produkt.. Ďalej tiež celkom zaujímavý sa javí osCommerce... Čo vy na to? Máte s ním nejaké skúsenosti?
Díky.
To Tocimanko : existju mutacie do inych jazykov. do slovenskeho mam zatial ale iba ja :) mslim ze podporuje ale tak malo by to byt vsetko na stranke. a hlavne podpora zavisi od certifikatov a providera...
osCommerce je sice fajn, ale zastaraly a tazkopadny system. robil som s nim niekolko krat ale bolo to utrpenie...
Ak by si vsak mal zaujem o super namakene ehm system beziaci na najmodernejsich veciach (ajax, perl) s kopou funkcii ze ani sam neviem co vsetko to este dokaze tak si pozri magento. tiez free s obrovskou zakladnou ale to je skor pre vyvojarov ako pre zakaznikov:)
do slovenskeho mam zatial ale iba ja :)
Akože vlastný preklad? :) Ak budeš taký dobrý, pošleš mi ho? Díky :) Mail by si mal nájsť v profile (dúfam).
podpora zavisi od certifikatov a providera...
to mi je jasné. Pre SSL budú splnené všetky podmienky, hlavne s ním musí vedieť pracovať samotný produkt. Klient by si už mal sám vybaviť všetko u certifikačných autorít ako VeriSign, takže o to sa nestarám :)
osCommerce je sice fajn, ale zastaraly a tazkopadny system. robil som s nim niekolko krat ale bolo to utrpenie...
No jo, zistil som :D Ani na localhoste som ho nerozchodil :D Samé chyb. hlášky... Uf.
Ak by si vsak mal zaujem o super namakene ehm system beziaci na najmodernejsich veciach
Ne dík :D Pôjde o vážne jednoduchý eshop pre elektroniku. Hlavne je potrebná bezpečnosť na úrovni.
Díky za názor :)
To Tocimanko : nj vlastny preklad, ale sak ten ti poslem ako sme sa dohodli...
osCommerce je vazne zloba...
:) nj hento si ziada uz riadny server, samemu sa mi to az na linuxoch podarilo rozbehat ale je to fakt ze dobry zdroj na ucenie sa :)
nj hento si ziada uz riadny server, samemu sa mi to az na linuxoch podarilo rozbehat ale je to fakt ze dobry zdroj na ucenie sa :)
Hovoríš o prestashop'e alebo o magento? Prestashop mi šiel na lokále totálne v pohode až som sa divil :) A takisto mi pripadalo dosť divné, keď osCommerce odo mňa žiadal RegisterGlobals On :D
o magente, je to genialne prepracovany system :)
oscommerce je smrt, este zencart zachranuje cest tymto starym dinosaurom:)
jo magento je super, ale jeho kód asi nebude moc optimalizovaný, chce to asi dedikovaný server na něj, první jsem to zkoušel na localhostu, vytížení procesoru 100%, stránky najížděly třeba 15s, pak jsem zkusil savanu a tam to bylo podobné, jinak ještě není špatný OpenCart, mutace na něj už jsou myslím
sir_arthur: Ahoj. Neviem, ako ste sa dohodli s Tocimankom, ale ak by si bol taky dobry a poskytol mi svoju slovensku mutaciu tiez, bol by som Ti vdacny. Prip. mi posli podmienky... nico@agressor.sk
Dik moc.
agre
sir_arthur: zacal som sa vazne zaoberat spominanym shopom prestashop, V realnom nasadeni mi ale chyba dualne zobrazenie cien. Ako to mas vyriesene? mozes zaslat link na e-shop, ktory si robil? Vie o nejakej oficialnej slovenskej podpore? na Prestashop.com je iba ceska...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Produkt je v backendu, ale není v frontendu - Magento — založil MaxDJs
Při kliknutí na produkt změnit v input validate data — založil jAkErCZ
Opensource forum — založil ETNyx
OpenSource projekt v JAVĚ — založil marpit
Test OOP - OpenSource projekt/... — založil Matěj Andrle