Jsem si udělala novou stránku a tak na zkoušku jsme jí poslala kámošům....noa už tu byl problém...obrázek layoutu je uprostřed u všech lidí...ale index s textem a menu mají urpostřed jen lidi, kteří mají stejně velký okno prohlížeče...pls...poraďte mi, jak to mám udělat, aby ho měli uprostřed všichni...před dík...já jsem v tom nějak úplně ztracená:nn::nn:
Fórum › HTML / XHTML
Center
bylo by fajn kdyby jsi sem dala zdrojový kod.
zkus toto: <div align="center">text</div>
Ciiica napsal:
Jsem si ud?lala novou str?nku a tak na zkou?ku jsme j? poslala k?mo??m....noa u? tu byl probl?m...obr?zek layoutu je uprost?ed u v?ech lid?...ale index s textem a menu maj? urpost?ed jen lidi, kte?? maj? stejn? velk? okno prohl??e?e...pls...pora?te mi, jak to m?m ud?lat, aby ho m?li uprost?ed v?ichni...p?ed d?k...j? jsem v tom n?jak ?pln? ztracen? :nn: :nn:
Tady najde? u? skoro v?echno: http://css.interval.cz/
PS: HTML bez CSS a pozd?j??ho p?echodu na XHTML nem? cenu.
d?k moc za rady....tu??m, ?e to d?l?m v css, ale nejsem si t?m tak stopro jist?...mus?m se p?iznat (ikdy? uzn?v?m, ?e je to absolutn? neprofesion?ln? - taky mi to nijak zvl? nejde) , ?e mi sp?? z?le?? na tom, jak ta str?nka vypad?....ikdy?...jsem taky velmi r?da, kdy? i funguje?:D??:pc:?
<div style="position:relative;width:sirka stranky;margin:0 auto; text-align:center">
to samé, ale validníPřidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Background center? — založil darkerboy
Position: absolut; <center> — založil kolapa
ERROR Catalyst Control Center — založil tobel
Plugin do XBMC media center — založil Vasil
Centering webu — založil Elited