Google - regularny vyraz – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Google - regularny vyraz – Java – Fórum – Programujte.comGoogle - regularny vyraz – Java – Fórum – Programujte.com

 

Nosko0
Stálý člen
15. 4. 2008   #1
-
0
-

Zdravím všetkých, moja otázka nesúvisí priamo s javou, ale neviem kde by sa to viac hodilo :smile1:
Takže, v jave robím do školy projektik kde budem pracovať s textovými súbormi, html najčastejšie a mám zo zdrojákov povyhadzovať nepotrebnosti ako reklama, obrázky....

Momentálne som sa zasekol na tomto probléme nakoľko v reg. výrazoch nie som moc znalý:
nevedel by mi niekto pls pomôcť ako reg. výrazom zistiťGoogle Ad?, tzn z niečoho takéhoto



<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-4520868438872794";
//336x280, vytvořeno 5.11.07
google_ad_slot = "5288423180";
google_ad_width = 336;
google_ad_height = 280;
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
<!-- (C) 2000-2008 Gemius SA - gemiusTraffic / ver 11.1 / MPU_GOPAS -->
<script type="text/javascript">
var gemius_identifier = new String('ctWQpAerd71b6cK.bD.LvLcf71ZkCib6l0rwlEi3Y_f.e7');
</script>


vytiahnuť riadky s "google scriptami"? tzn


<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-4520868438872794";
//336x280, vytvořeno 5.11.07
google_ad_slot = "5288423180";
google_ad_width = 336;
google_ad_height = 280;
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

Niečo na spôsob
<\s*script[^>]*>(.*google.*)<\s*/script\s*>

, naj problém je asi to že to nie je najednom riadku takže treba rátať aj s entermi, medzerami...
Ďakujem za každý hint :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Santas0
Věrný člen
15. 4. 2008   #2
-
0
-

hlavne to nikde neuverejnuj, je zakazane modifikovat adsense kod

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Nosko0
Stálý člen
15. 4. 2008   #3
-
0
-

Nechcem nič modifikovať :smile1:
Ja chcem spraviť jednoducho



page.replaceAll(kodReklamy,"").replaceAll(obrazky,"")

proste zo stránky povyhadzovať "hlúposti a nepotrebné veci"

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Regularny vyraz — založil Anonymní uživatel

Reg. výraz — založil RePRO

Regulární výraz. — založil Paja2

Booelovský výraz — založil Fil

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý