Ahoj,
resim problem jak zjistit bezici program v pameti. Problem je, ze nazev programu muze byt libovolny. Priklad Program.exe je ten stejny jako Pp.exe. Pokousel jsem se to pomoci FileVersionInfo ale tam mi to zhuci na procesech jako svchost, winlogon atd. Vypise to, ze nelsze pristoupit k procesu a nepomuze ani try ... Napada mne nejakym zpusobem pocitat signaturu nebo neco podobneho.
diky za kazdy dobry podnet
Fórum › .NET
C# Zjisteni beziciho programu v pameti
zkus se podívat na http://projektysipvz.gytool.cz/ProjektySIPVZ/Default.aspx?uid=497
Jo diky. Mam poreseno, ze mi to vraci seznam procesu, ale jak rikam, kdyz chci dat "FileVersionInfo" ve smyce ktera hleda procesy tak mi to zhuci na :
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
************** Exception Text **************
System.ArgumentException: Illegal characters in path.
at System.Security.Permissions.FileIOPermission.HasIllegalCharacters(String[] str)
at System.Security.Permissions.FileIOPermission.AddPathList(FileIOPermissionAccess access, AccessControlActions control, String[] pathListOrig, Boolean checkForDuplicates, Boolean needFullPath, Boolean copyPathList)
at System.Security.Permissions.FileIOPermission..ctor(FileIOPermissionAccess access, String[] pathList, Boolean checkForDuplicates, Boolean needFullPath)
at System.IO.Path.GetFullPath(String path)
at System.Diagnostics.FileVersionInfo.GetFullPathWithAssert(String fileName)
at System.Diagnostics.FileVersionInfo.GetVersionInfo(String fileName)
at Processes.ProcessInfo.terminateItem_Click(Object sender, EventArgs e) in C:\A-System\C Sharp\ProcessInfo_src_1_3\ProcessesInfo.cs:line 1766
at System.Windows.Forms.MenuItem.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.MenuItem.MenuItemData.Execute()
at System.Windows.Forms.Command.Invoke()
at System.Windows.Forms.Command.DispatchID(Int32 id)
at System.Windows.Forms.Control.WmCommand(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ListView.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
Nejhorsi na tom je, ze kdyz to uzavru do "try-catch", tak ten program stejne zhuci coz je mi divne..... Zhuci to na systemovych souborech jako winlogon a podobne. Mne by nevadilo neziskat info o tomto procesu mne zajimaji ty ostatni, ale kdyz to zhuci tak je to k nicemu.
Nebo neco co by zabranilo programu v padu kdyz dojde k takoveto vyjimce. Proste nejak ji ignorovat ale hlavne at bezi v klidu dal.
diky za podnet
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C# - Ukončení nezávisle běžícího programu — založil xmat
12 uloh - ukonceni programu z beziciho cyklu — založil Mr. Wep
Zjištění, zda je program NAPROSTO nahrán v operační paměti — založil solomon
Uvolnění paměti po skončení programu — založil mephi