Odosielanie cez HTML – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odosielanie cez HTML – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comOdosielanie cez HTML – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Ján Halaj0
Newbie
8. 7. 2006   #1
-
0
-

nazdar...neviem ci to sledujete ale v kurze HTML II 5. lekce mame za ukol toto....

Vytvořte mi celou stránku s černým pozadím, meta tagy, tabulkou, v níž budou prvky formuláře: na text, heslo a odesílací tlačíko. Neuvádějte parametr action a metodu odesílání si zvolte sami.

no ja sem dam zdrojak a ak mam chyby tak ich opravte...ale nechapem tej poslednej vete...

Neuvádějte parametr action a metodu odesílání si zvolte sami.

som myslel ze v HTML sa odosielanie urobit neda...prosim poradte ako nato...

tu je zdrojak :



<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name="author" content="Johnycek">
<meta name="generator" content="NotePad">
<title>1. lekcia kurzu HTML 2 na programujte.com</title>
</head>
<body>
<body bgcolor="black" text="yellow" link="yellow" alink="yellow" vlink="yellow">
<table>
<tr>
<td width=1300 height=450>
<form>
<p>Nick:
<input type="text" name="jmeno"></p>
<p>Heslo:
<input type="password" name="heslo"></p>
<p>Zopakujte heslo:
<input type="password" name="heslo"></p>
<p><input type="submit" value="Odeslat"></p><input type="reset" value="Reset">
</form>
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
?

dakujem...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
František Sabovčik0
Návštěvník
8. 7. 2006   #2
-
0
-

Asi m?? ud?lat jen formul??, kter? je v html. P?es html nic odeslat nem??e?, proto?e to nen? ??dn? script, p?esto?e jsi se to mo?n? v tom skv?l?m kurzu dozv?d?l. Samotn? odes?l?n? se prov?d? obvykle nap?. p?es PHP. V parametru method mohou b?t hodnoty POST nebo GET, jsou to jin? způsoby odesl?n? dat z formul??e. V parametru action je adresa (str?nky), na kterou se to m? odeslat k vyhodnocen?. Pokud si dob?e pomatuju, tak do action m??e? napsat "mailto:adresa@xxx.cz", co? ti ode?le obsah formul??e na libovolnou emailovou adresu, ale p?es klienta, kter?ho m?? na PC, tak?e to nen? moc spolehliv?.
Douf?m, ?e jsi pochopil. :P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
uzanto de Esperanto
mi toki pi toki pona
Martin ?0
Stálý člen
8. 7. 2006   #3
-
0
-

Mus?? pouze doplnit k tagu forma atribut method. Jako hodnoty dosa? get, nebo post. Jinak nech?pu, pro? se tam chce tabulka. J? bych nap??klad pou?il label a m?sto n?jak? tabulky (kdyby bylo ?daj? v?c) bych dosadil fieldset a legend. Ale v ?kolu to nem??, tak na to dlab : - )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
8. 7. 2006   #4
-
0
-

Pouziti tabulek na urovnani formulare je mho naprosto v pohode (sam je na to pouzivam). Plest tam dalsi veci jako LEGEND mi prijde dost zbytecne.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Martin ?0
Stálý člen
8. 7. 2006   #5
-
0
-

CommanderZ napsal:

Pouziti tabulek na urovnani formulare je mho naprosto v pohode (sam je na to pouzivam). Plest tam dalsi veci jako LEGEND mi prijde dost zbytecne.



Neříkám, že je to špatné, ale není to to nejlepší...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Odosielanie E-mailov — založil Zelenac14

Odosielanie premenných — založil Pali

Odosielanie mailov v php — založil ebeš

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý