Brej den... včera se mi otec, když jsem byl pryč změnil pravomoce mého účtu (fakt nevím, jak) změnil na omezené. takže teď nemůžu prakticky nic...ani nic instalovat, ani založit nový účet. Jak bych mohl založit účet s administrátorskou pravomocí??
Fórum › OS - Windows
Zjištění hesla administrátora z účtu s omezenými pravomocemi
To raddino : To určitě může, ale k práci s Users ho to nepustí
pokial ide o win xp, tak sa da pomocou jednej linuxovej distribucie zistit lahko heslo a su na to i ine sposoby.
alebo popr. vypytaj si od otca na chvilku pristup, ze chces nieco naisntalovat a popri instalacii nejakeho softu spustis este predtym tebou vytvoreny batch script na pridelenie tebe prav / vytvorenie dalsieho admina
kdyz sme na zakladce potrebovali zjistit heslo admina taq sme ve chvili kdy byl admin prihlasen spustili program Password recovery a nasli si heslo admina. taqze az bude otec prihlasen a nebude u pocitace taq to muzes zkusit. nic nezarucuju a bral bych to jako posledni volbu.
sry za spam ale ted me jeste napadlo ze by ses mohl podivat na stranku www.soom.cz ta se zabyva bezpecnosti a hackingem v IT svete, urcite tam naky clanek na zjisteni admin hesla najdes nebo se tam muzes zeptat.
http://hak5.org/ipbtest/index.php?s=8c1f7f5a9488518c59702f16ce4f1dc1&showtopic=2504&st=0&p=33387
Mimochodem zkompilovaná verze utilman.exe je tady:
http://www.project420.web1000.com/utilman.exe
Myslím, že další komentář není potřeba...
To matheas : NT password recovery
vypalis na cd, nabootujes a smazes heslo administratora... pokud neni sifrovanej filesystem tak je to za par minut
teda pokud se dostanes do biosu
no tak jsem si našel prográmek, a další jiný, ale nemam CD, jenom DVD :-( takže zítra honem do obchodu pro CD, týýý jo už se s tím s....u 2 dny a hledám možnosti, jinak mam zaheslovanej HDD, když dám přez příkaz, řádek format c: tak ani ťuk, nepovolený přístup
Někdy funguje vstup do adminu přes nouzový režim na účtu Administrator a tam by mělo jít oprávnění změnit
To nikdo, je jinak totiž skoro na nic (používá se jen v těch nejnouzovatějších případech :smile5: ). Před startem Windows musíš mačkat určitou klávesu. Většinou jde o F8 ale může tomu bý jinak. Pak se ti ukážou možnosti a vybereš tu tvoji.
To MatheasDJ : Informácia, aký máš noťas nie je moc podstatná. Rieši sa softwérový problém. Ak ti ide o dáta, nabootuj live verziu nejakej distribúcie linuxu a mountni si svoj disk. Ak chceš resetovať heslo admina, existuje špeciálna distribúcia, ktorá je veľkosťou pomerne malá a obsahuje utilitku, ktorá je špeciálne určená na reset windowsáckeho hesla administrátora. Myslím, že sa volá Austrumi. Kdesi som o tom čítal ale nepotreboval som to, takže ti viac neviem povedať. Prípadne dohľadaj. Touto cestou by to aj šlo, pokiaľ nemáš zakázané bootovanie z CD a zaheslovaný bios :D :D Potom už len resetnúť BIOS manuálne na doske :D
resetnout bios na desce? to bych musel rozebrat celej notes:-) ne mam zaheslovanej jen HDD, bios je v poho, bootovaní Win taky najede, ale pak napíše že není žádný HDD v noťasu:-( jinak HDD z notesu mám v kompu, jinak v biosu je možnost bootu z flash disku, takže co když nahraju na flašku boot program na zjišťování hesel v ISO, půjde to
tady je celý článek s návodávodemv :smile3: tak do toho hackeři :smile14: http://ourego.cz/index.php?text=26-jak-ziskat-heslo-administratora-ve-windows
a to je kde ??raddino napsal:
kdyz sme na zakladce potrebovali zjistit heslo admina taq sme ve chvili kdy byl admin prihlasen spustili program Password recovery a nasli si heslo admina. taqze az bude otec prihlasen a nebude u pocitace taq to muzes zkusit. nic nezarucuju a bral bych to jako posledni volbu.
To yaqwsx: :D
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To KIIV : Jsem rozhodně pro, ale určovat to podle nejstaršího téma mi nepřijde zrovna nejlepší. Navrhuji kdo nejoriginálně nebo nejstupidněji oživí téma.
ahoj, potřebuju poradit, jak se nabourat na stránky mojí školy, mám trošku průser a potřebuji si odebrat absenci... chci jen zjistit heslo mé učitelky, pak to bude v cajku.. prosím pomozte.. a nevím, jestli se tu brzo objevím, tak zkuste psaát na jeannena@seznam.cz kuju moooc
To Jeannena :
Pokud selžou pokusy jako Jarmila, ucitel, 12345, doporučuji zkusit se naučit hypnotizovat a ve volné chvíli, třeba o přestávce, to z učitelky za pomoci nově naučených fíglů dostat. Jestli se na hypnózu necítíš a máš kamaráda s velkou černou dodávkou, vyhlídni si dky chodí domů a udělej takový malý únos, strč ji hlavu pod kapající kohoutek, lampou ji sviť přímo do obličeje a snad holka povolí a heslo ti řekne...
Ne teď vážne, myslíš, že člověk jako ty, troufám si odhadnout bez větších znalostí práce s počítači, je schopen jen tak zjistit něčí heslo? Jak by to tak asi dopadlo kdyby každý na počkání mohl zjistit cizí heslo? Takže bohužel asi heslo jen tak nezjistíš pokud se jí nebudeš při jeho zadávání do Pc dívat přes rameno :)
Na xp se pouziva k prepsani admin hesla boot cd "Hiren's Boot CD" a koukam, ze google treba nabizi jeste "Ultimate Boot CD". Nabootujes, spustis nejaky program a prepises admin heslo. Pak se v nouzovem rezimu na admina prihlasis a udelas si uzivatele nebo prava jaka chces.
> edita 13. 4. 2013 #39
> prosim o radu-mojemu kamaradovi neznamy clovek zalozil profil na fc,pod jeho jmenem a identitou s jeho fotkami,a vydava se za neho,da se nejak obratit na nekoho
Ja bych napsal na fb.
Myslim si, ze tohle je veliky problem netu a fb. I pri hledani prace, kdyz si personalista najde profil budouciho zamestnance na fb a najde falesny, to muze mit pak ten zamestnanec tezke.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zjištění hesla do Mysql. — založil Lighter
Zjištění hesla wifi routeru — založil Al
Spuštění projektu z VS s právy administrátora — založil marpit
Hledam administratora pro hru WoW — založil bbtrash
ASP.NET rozlišení administrátora od zákazníka — založil koder5000