Mysql_connect z jineho serveru – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mysql_connect z jineho serveru – PHP – Fórum – Programujte.comMysql_connect z jineho serveru – PHP – Fórum – Programujte.com

 

ololol
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
16. 4. 2008   #1
-
0
-

Může mi někdo sdělit, zda je možné se připojovat k databázi umístěné např na php3.tiscali.cz
z domaciho počítače php - localhostu.

$spojeni = mysql_connect("php3.tiscali.cz", "DB_USER","DB_PASSWORD")

nevim zda to nema byt nejaky port za tim cz a jestli to neni nahodou zakazane na tom tiscali.cz přistupovat odjinud.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.95.–
netman920
Super člen
16. 4. 2008   #2
-
0
-

To ololol :
no toto zaujima aj mna :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
toka0
Stálý člen
17. 4. 2008   #3
-
0
-

Co vim, tak vetsinou to uz z bezpecnosti nejde a ze skriptu se vzdy pripojujete na localhost - ten serverovy, ne vas ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
Tocimanko0
Grafoman
17. 4. 2008   #4
-
0
-

To toka : Napríklad z ic.cz to nejde. Ako hovoríš, z bezpečnostných dôvodov je to zväčša zakázané. Ale nemôžeme vylúčiť možnosť, že to niekde pôjde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
ololol
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
17. 4. 2008   #5
-
0
-

V tom případě jak mám řešit věc, když mi běží PHP a databáze na www.nejakadomenacz a chci mít ty samé stránky na www.nejakadomena.sk a pripadne www.nejakadomena.eu a nechci zakladat nove duplikovane databaze, ale chci to tahat z te jedne co je na cz.

Mam info že se to dělá pomocí mod rewrite tzn že uživatel vidí svoji národní příponu a přitom se nachází na doméně s příponou cz.

Poradí někdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.95.–
Santas0
Věrný člen
17. 4. 2008   #6
-
0
-

no bud tie ostatne domeny budu ako alias, alebo si zariadis multihosting (napr. elbia.sk)... ale skor spravit tie aliasy na nejakom hostingu a tie presmerovavat na origo web aby nevznikal zbytocny duplicitny obsah

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
pecan9870
Věrný člen
17. 4. 2008   #7
-
0
-

Myslím, že není problém se domluvit s hostingem, aspoň na jednu ip vám vzdálený přístup povolí (teda mě to prošlo..)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.78.146.–
ololol0
Newbie
19. 4. 2008   #8
-
0
-

Díky, nakonec jsem to vyřešil zřízením aliasů na základním webu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.95.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Sosání dat z jiného serveru — založil Colpik

Mysql_connect timeout — založil Anonymní uživatel

Mysql_connect() - pomoc — založil Astro

PeekMessage z jiného okna — založil ingiraxo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý